Una jove de 21 anys veïna de Lleida ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra que un treballador del Mediterranea Festival de Lleida va demanar-li sexe oral a canvi de cinc entrades, segons informa el diari lleidatà SEGRE.com.

La jove va contactar a través d'Instagram

La denunciant va contactar a través del perfil oficial de l'esdeveniment a la xarxa social d'Instagram per preguntar sobre un sorteig d'entrades. La resposta que va rebre va ser que s'havien esgotat, però que podien oferir-li un tracte si s'atansava a l'hotel en el qual hi havia l'organització. Davant d'això, la jove va respondre que un amic seu es trobava a prop de la zona i que podia anar-hi. Tanmateix, des del compte d'Instagram li van respondre: "Jo les tinc aquí, si les vols, vens. Et dic número d’habitació i puges, alguna cosa hi hauré de guanyar jo, no?".

Ofereix sexe oral a canvi d'entrades gratuïtes

Malgrat que la persona que es trobava darrere del perfil del festival va esborrar el comentari, la jove el va poder veure i va fer captura de la conversació. El treballador se'n va adonar i la va insultar amb un "perra" i li va oferir una negociació a través de WhatsApp. Tot i que la jove ja va mostrar el seu desinterès, el treballador li va enviar, de nou, un altre missatge: "Et dono les dos entrades a canvi d’accés al teu OnlyFans i una videotrucada, però si vens i me la menges te’n dono cinc". 

Va denunciar el cas a les xarxes socials

La jove lleidatana no va dubtar en denunciar públicament a través del seu compte d'Instagram, on s'acumulen més de 5.000 seguidors. Hores més tard, va rebre un missatge del compte del festival en el qual li demanaven que retirés la publicació perquè, segons la seva versió, no havien estat ells. 

Els responsables del festival demanen disculpes

En un principi, els responsables del festival musical van comunicar un possible hackeig, però posteriorment van afirmar que la jove deia la veritat i que ja havien trobat l'autor del missatge entre l'equip de col·laboradors de l'àrea de Relacions Públiques. A conseqüència dels fets, el treballador ja ha estat acomiadat. A més, també van assegurar que actualment estan en contacte amb els Mossos d’Esquadra i els seus advocats per emprendre accions legals contra el treballador.

Captura de Pantalla 2022 09 10 a les 12.17.20
Comunicat oficial dels organitzadors del Mediterranea Festival de Lleida / Instagram

L'autor dels missatges era l'encarregat de la publicitat

Des de l’organització del Mediterranea Festival van comunicar aquest divendres passat a SEGRE.com que "s’està portant a terme una investigació interna per conèixer tots els detalls". La primera acció que van emprendre va ser la d'acomiadar el responsable dels missatges, un treballador que s'encarregava de les publicacions del festival a les xarxes socials. En el mateix comunicat podia llegir-se que els organitzadors del Mediterranea Festival no toleren aquest tipus de comportaments. "Tot l’equip del festival diem: tolerància zero davant de conductes inapropiades", conclou el comunicat. El festival engega la seva primera edició precisament aquest cap de setmana.