Què fem

El Caso.cat és un diari que fa de la informació de successos la seva autèntica raó de ser. Nascut sota la direcció i l'impuls del periodista José Antich, la seva mirada posa el focus en aquells aspectes de l'actualitat que més ens colpeixen i exigeixen respostes ràpides i periodisme desacomplexat. Per això hem recuperat una marca històrica com El Caso. Perquè creiem que no hi ha referent més explícit sobre tot allò que volem explicar.

El Caso.cat s'edita en català i castellà i està amatent als successos que tenen lloc a l'estat espanyol, parant especial atenció a tot allò que sacseja la dinàmica informativa a Catalunya.

Fets imprevisibles, moltes vegades inexplicables o dolorosos, formen part d'allò que hem decidit explicar amb el màxim detall possible. I ho fem des del compromís amb els valors del periodisme com a eina imprescindible per descriure i comprendre millor la realitat i la seva aplicació a l'entorn digital. Però també des de la íntima convicció que cal dir les coses pel seu nom, tractant les lectores i lectors com a gent adulta i preparada per entomar qualsevol informació, per incòmoda que sigui.

Ens podeu seguir també a Twitter​, Facebook​, Instagram​ i les apps per Apple​ i Android