Els Mossos d'Esquadra ja saben qui són els presumptes autors de la crema del cotxe de la Policia Local de Valls (Alt Camp). Segons expliquen fonts policials a ElCaso.cat, ja els tenen identificats i les detencions es faran breument. Un dels delinqüents els ha facilitat molt la feina, ja que ha compartit un vídeo per xarxes socials del moment exacte en què incendia el vehicle policial.

Els fets van passar el dilluns de la setmana passada cap a les 23:00 davant la comissaria de la Policia Local de Valls. Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, un agent intenta apagar les flames amb un extintor.

Un dels piròmans penja un vídeo a Instagram cremant el cotxe policial

Un dels presumptes autors dels fets ha compartit per Instagram un vídeo on es pot veure com crema el cotxe i fuig a tota velocitat. Aquest detall ha permès a la Policia catalana que el poguessin identificar ràpidament i han pogut saber que hi ha diverses persones involucrades en els fets. De moment, es desconeixen quins son els motius pels quals han cremat el cotxe policial.

Els sospitosos son molt coneguts per Valls: son multireincidents

Segons expliquen els agents a ElCaso.cat, de moment, no s'ha fet cap arrest, però es faran ben aviat, ja que els presumptes autors dels fets estan plenament identificats i son molt coneguts al municipi, ja que son delinqüents multireincidents. Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta per esbrinar les causes d'aquests incendis intencionats.

 

Més cotxes cremats a la capital de l'Alt Camp

Aquest no va ser l'únic cotxe que es va cremar. La mateixa nit dels fets, també van cremar dos cotxes particulars del municipi. De fet, una veïna de Valls va compartir el vídeo del seu cotxe cremant a les xarxes socials i ha explicat que ha sentit molta por, ja que els seus fills podrien haver mort per inhalació de fum.

 

"Si els Mossos no haguessin vist el foc, els meus fills haurien mort"

"Avui hem tornat a viure. Si els Mossos no haguessin vist el foc, els meus fills haurien mort per inhalació de fum o cremats. Fins on hem d’arribar? A què estem esperant? Jo no vull viure amb aquesta por! Vull poder caminar pel carrer sense por, vull que els meus fills puguin caminar pel carrer sense por, vull ser lliure. Fins quan hem de ser espectadors d’aquesta barbàrie? ", explica la víctima en una publicació de Twitter, on es pot veure la gravetat dels fets.