El Nikhit era un adolescent de 15 anys de l'Índia que ha mort després de rebre una pallissa per part del seu professor. Segons la investigació policial, el motiu de l'assassinat ha estat que ha comès una falta d'ortografia. El professor està en crida i cerca i les autoritats han demanat col·laboració ciutadana per localitzar-lo com més aviat millor.

Els fets han passat en una escola d'Uttar Pradesh, una província del nord de l'Índia. El col·legi és el centre privat de Adrash. La víctima era un alumne de Ciències Socials, es deia Nikhit Dohre i només tenia 15 anys. El professor es diu Ashwini Singh i el crim s'està investigant com un conflicte entre castes, ja que l'home pertany a una casta amb més privilegis que la de la família de la víctima. Els conflictes i desigualtats entre castes son molt comuns en alguns països de l'Àsia, com, per exemple, a l'Índia. 

El mata per fer un examen amb una falta d'ortografia a l'Índia

Tot va començar quan la víctima estava fent un examen i es va confondre en escriure una paraula. També va marcar tres opcions en un test quan només hi havia una resposta correcta. Aquests fets van desembocar la ira del seu professor, que el va començar a escridassar davant de tothom. Després, el va començar a agredir a cops de bastó, cops de puny i puntades de peu.

Nikhit Dohre / Archivo
Nikhit Dohre era un nen de 15 anys que ha estat brutalment assassinat pel seu professor: el motiu de l'agressió ha estat que ha fet una falta d'ortografia en un examen / Arxiu

El pare comparteix una foto del seu fill mort a les xarxes socials

L'agressió va ser tan gran que va perdre el coneixement i va ingressar a l'hospital amb un pronòstic crític. Després d'estar setmanes ingressat a l'UCI lluitant entre la vida i la mort, malauradament, aquest dilluns ha perdut la vida per l'agressió del professor, que s'ha escapat després del crim i que s'ha convertit en un dels fugitius més buscats. El pare de la víctima ha difós una foto on surt amb el seu fill mort als braços, uns fets que han causat gran commoció arreu del país.