Una noia de 22 anys i veïna de Lleida ha estat detinguda per la seva presumpta implicació en la mort violenta del seu fill acabat de néixer. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació, ja que hi ha indicis que el fetus, que havia nascut viu i que ha mort al cap de poca estona, hauria estat víctima d'un crim.

La detenció s'ha fet aquest dimarts i la investigació va començar el 4 de juliol. Tot va començar quan una jove de 22 anys va donar a llum al seu fill, que havia nascut prematurament el 29 de juny en un pis del barri de la Bordeta de la capital del Segrià. La presumpta autora dels fets viu al pis on han passat els fets amb la seva parella i la mare d'ell.

La seva sogra descobreix el fetus embolicat en una bossa al lavabo

De fet, va ser la mare del seu nòvio qui va trucar a Emergències quan va veure que hi havia un fetus embolicat en una bossa al lavabo del pis. Segons la seva declaració, ni ella ni el seu entorn familiar sabien que estava embarassada. Hores abans que la sogra trobés el fetus, la jove de 22 anys va ingressar a l'hospital Arnau de Vilanova per una hemorràgia.

Detenen una veïna de Lleida per la mort del seu fill prematur

Quan li van practicar l'autòpsia preliminar, van determinar que el fetus havia mort estona després del naixement i que hi havia indicis de què podria haver estat víctima d'una mort violenta. Per aquest motiu, la Policia Catalana l'ha detingut per la seva presumpta implicació en el crim i la investigació continua oberta per esclarir els fets.

Mossos Esquadra
Detenen una noia de 22 anys per la mort violenta del seu fill prematur a Lleida: l'autòpsia determina que hi ha indicis de criminalitat / Mossos Esquadra

Queda en llibertat amb càrrecs per homicidi

De moment, no ha transcendit la identitat de la víctima i ha passat a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 4 de Lleida per explicar la seva versió dels fets. Després de la declaració, ha quedat en llibertat amb càrrecs.