Els Mossos d'Esquadra detenen quatre nois de 19 anys per pegar una brutal pallissa a un jove discapacitat a Calella (Maresme). L'agressió ha estat tan gran que li han hagut d'extirpar la melsa. Segons el testimoni de la víctima, sense cap motiu aparent, un d'ells el va fer caure a terra expressament i, quan li va recriminar l'actitud, van venir la resta de joves i el van apallissar en grup. Tot i la brutalitat dels fets, ja han passat a disposició judicial i tots ells estan en llibertat.

Segons ha avançat la Cadena Ser i segons confirmen fonts policials a ElCaso.cat, els fets van passar la nit de divendres a dissabte a Calella durant la festa major. Els presumptes agressors son quatre nois de 19 anys. Tal com s'explica a la denúncia, la víctima té 28 anys i va en crosses, ja que li falta una cama. 

"Coix de merda"

Sense cap motiu aparent, un dels nois es va apropar a ell i el va fer caure a terra. Va ser llavors quan la víctima li va recriminar l'actitud. El presumpte agressor, en comptes de demanar-li disculpes, el va començar a insultar dient-li "coix de merda", ja que al jove de 28 anys li falta una cama i porta una pròtesi. En qüestió de pocs minuts, van venir altres quatre nois i el van començar a apallissar pegant-li cops de puny i puntades de peu fins a deixar-lo inconscient.

Els quatre agressors de Calella estan en llibertat

La pallissa va ser tal que, quan va arribar a l'hospital, va tornar a perdre la consciència i a tenir convulsions. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i, segons confirmen fonts policials a aquest diari, els van detenir el dilluns per un delicte de lesions.

Van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs. Han de presentar-se cada setmana als jutjats i se'ls ha prohibit sortir d'Espanya. No obstant això, hi ha quatre presumptes agressors més que, segons la Policia catalana, també van participar en l'agressió i que els estan investigant, però no han passat a disposició judicial perquè son menors d'edat.