Novetats del tiroteig mortal de la Mina, a Sant Adrià del Besòs (Barcelonès): el presumpte assassí, de 45 anys, s'ha entregat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell (Baix Penedès). Segons expliquen fonts policials a ElCaso.cat, ha ingressat a presó de manera provisional. L'entorn del presumpte homicida no ho ha posat fàcil i s'han negat a col·laborar, però l'home s'ha sentit pressionat pel dispositiu policial que el buscava dia i nit i s'ha acabat entregant.

El tiroteig va passar el 19 de setembre al mig del carrer, amb gent, al conflictiu barri de la Mina, concretament al carrer Rosalía de Castro. Tal com va avançar aquest diari, la víctima era un home de 44 anys que va morir per les ferides de bala, que van ser ocasionades per una discussió entre dues famílies per un tema de trànsit i cotxes. No obstant això, no descarten que hi hagi altres problemes relacionats amb el tràfic i el cultiu de marihuana.

Afortunadament, no hi va haver cap altra víctima, però les persones que estaven passejant per la zona van estar en perill el temps que va durar el tiroteig. Després del crim, el presumpte autor dels fets va fugar-se. Els agents del Grup d’Homicidis de la Unitat Territorial d’Investigació Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació.

L'entorn de l'assassí de la Mina es va negar a col·laborar

El pas més important era saber la identitat del presumpte assassí, però la família d'ell no els va posar la feina fàcil. Es van negar a col·laborar amb la policia i no els van dir ni qui era ni on estava amagat. No obstant això, després de nou dies amagat es va acabar entregant a la comissaria del Vendrell i ho va confessar tot.

Ja no aguantava més la pressió policial i, abans que descobrissin qui era i on s'amagava, va decidir avançar-se. Quan va explicar que era l'home que estaven buscant, va passar a disposició judicial i, segons confirmen fonts policials a ElCaso.cat, ha ingressat a presó de manera provisional per un delicte d'homicidi.