Nou tiroteig amb una víctima mortal al barri de la Mina, a Sant Adrià del Besòs (Barcelonès). Segons confirmen fonts policials a ElCaso.cat, els fets han passat aquest dilluns a les 20:30 al carrer Mercè Rodoreda. Quan els serveis d'emergències han arribat al lloc dels fets, han pogut comprovar que la víctima, un home de 44 anys, estava greument ferida. L'han traslladat a l'hospital i, al cap de poca estona, ha mort per culpa de les ferides de bala.

De moment, es desconeixen quines han estat les causes que han motivat els trets i no consta cap persona detinguda. Segons les primeres informacions facilitades per la policia, el tiroteig va ser amb una arma llarga, tipus escopeta, i l'home va rebre com a mínim dos impactes, que tot i els esforços dels metges i tècnics sanitaris, va acabar morint.

Tres homicidis en menys de 48 hores a Catalunya

Es tracta del tercer homicidi en menys de 48 hores a Catalunya. El primer va ser el diumenge a l'Hospitalet de Llobregat. Els Mossos busquen un home que va assassinar un jove de 37 anys per robar-li el patinet elèctric. El va matar a plena llum del dia clavant-li un ganivet al coll i va fugir del lloc dels fets.

Cinc detinguts per l'atracament mortal al bingo de Tortosa

Aquest dilluns de matinada, uns encaputxats han entrat en un bingo de Tortosa (Baix Ebre) i han començat a disparar a les persones que hi havia a l'interior en un assalt molt violent. Fruit d'aquest tràgic succés, dues persones van quedar ferides i les van traslladar a l'hospital. Una dona de 50 anys que tenia una ferida de bala al cap ha mort al cap de poca estona.

També hi ha un home d'uns 40 anys que ha quedat ferit per una bala a l'esquena. Està ingressat amb un pronòstic greu, però la seva vida està fora de perill. Els Mossos han detingut cinc dels presumptes autors dels fets.