Novetats del crim de la nena d'Alcalá la Real (Jaén): han sortit a la llum els detalls de l'agressió i l'assassinat de la Khawla, una nena de 14 anys que va morir en mans d'un noi de 23 anys que ha confessat el crim. La va violar, la va matar i es va fer una foto amb el cadàver de la víctima. Aquesta imatge la va enviar a un amic seu i, al cap de pocs minuts, va trucar a Emergències 112 va explicar el macabre assassinat.

Khawla Elhaiba Zeroil, una nena de 14 anys d'origen marroquí, va ser assassinada fa set mesos a Alcalá la Real. El presumpte autor dels fets es diu Nazzaryn Navarro Nuñez, de 23 anys, de nacionalitat espanyola i natural de la República Dominicana. Segons la investigació de la Guàrdia Civil, li va parar una trampa, la va violar i, després, la va matar estrangulant-la.

"Hola, bona tarda. He matat una noia"

Cuatro al día ha tingut accés a la trucada que va fer el Nazzaryn a Emergències. "Hola, bona tarda. He matat una noia. Vaig vestit de color vermell. Veniu i us portaré cap on està el cos", deia a l'operadora, amb molta fredor. Per si no fos poc, es va fer una foto amb el cadàver de la víctima i li va enviar a un amic per Whatsapp, uns fets que han creat gran indignació.

Quan els agents van arribar fins al lloc dels fets, la seva actitud va canviar radicalment i es va negar a dir on havia amagat el cadàver. Al cap de poca estona, van trobar el cos de la nena amagat en una zona de difícil accés. El noi de 23 anys es va negar a declarar i va ingressar a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor dels fets. A l'autòpsia van determinar que havia estat víctima d'una agressió sexual i van trobar restes d'ADN del Nazzaryn a la seva vagina.

Nazzaryn té antecedents per una agressió sexual quan era menor

Nazzaryn Navarro Nuñez tenia antecedents policials per una agressió sexual que va cometre quan tenia 15 anys. Va abordar una noia de 20 que estava caminant sola per carrer i la va violar. Aquest noi de 23 anys és un "psicòpata de manual", expliquen fonts que han parlat amb ell a NIUS, on asseguren que l'assassí és una persona amb un coeficient intel·lectual molt elevat, un fet comú en perfils de psicòpates.