Aquest dilluns, un tiroteig a Rusia, a una escola d'Izhevsk, ha deixat un total de 13 víctimes mortals, entre les quals, com a mínim, hi ha 7 nens. Han sortit a la llum els vídeos que mostren la magnitud de la massacre i el cadàver del presumpte autor dels fets, que s'ha suïcidat després del tiroteig.

Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, en qüestió de segons s'ha sembrat el pànic a l'escola número 88 de la ciutat d'Izhevsk, a la regió d'Udmurtia de Rússia. El pistoler, per causes que encara s'estan investigant, ha entrat amb la cara tapada amb un passamuntanyes i amb dues pistoles i ha començat a disparar a tothom.

 

Hi ha 13 víctimes mortals en el tiroteig de Rússia, 7 d'elles nens i menors d'edat

En total, ha assassinat 13 persones, entre les quals, hi ha set nens que tenen entre 10, 11 i 15 anys. També ha matat un guàrdia de seguretat i dos professors que estaven al lloc dels fets. Després de la massacre, s'ha suïcidat disparant-se a ell mateix. La policia ha trobat el seu cadàver a l'interior del col·legi i han pogut comprovar que anava vestit amb una dessuadora amb simbologia nazi.

L'autor del tiroteig a l'escola de Rússia s'ha suïcidat i encara no està identificat

A les municions de les dues pistoles hi havia escrit, amb color vermell, la paraula "odi" i la policia està investigant per què ha comès aquesta tragèdia. Segons explica el Comitè d'Instrucció de Rússia en un comunicat, l'home encara no ha estat identificat i caldrà esperar que se li faci l'autòpsia per saber qui és.

El centre escolar on ha passat la massacre és un dels més grans d'Izhevsk i hi estudien, aproximadament, 1000 nens d'entre 1 i 11 anys que, tal com es pot veure a les imatges, s'han vist obligats a fer barricades i amagar-se a les aules per amagar-se de l'assassí en sèrie.

Un altre tiroteig semblant en una llar d'infants a Ulyanovsk

Malauradament, no és la primera vegada que hi ha un tiroteig d'aquestes magnituds a Rússia. Fa cinc mesos, un altre home armat va entrar en una llar d'infants d'Ulyanovsk, va assassinar dos nens i una professora i, igual que en aquest cas, es va suïcidar després de la massacre.