Nova agressió a les comarques de Girona per un enfrontament entre dues famílies per una casa ocupada a Riells i Viabrea (Selva). Segons confirmen fonts policials a ElCaso.cat, durant l'agressió han disparat amb una arma de foc i, quan han arribat els Mossos d'Esquadra, la situació ja s'havia calmat i no s'ha fet cap detenció.

Els fets han passat aquest dissabte, 24 de setembre, a Riells i Viabrea, un municipi de poc més de 4.000 habitants a prop del Baix Montseny, a la Selva. Emergències 112 ha rebut l'alarma a les 17:17 i els avisaven d'una brutal agressió a plena llum del dia. Per causes que encara s'estan investigant, dues famílies gitanes que estaven enfrontades s'han començat a barallar per una casa ocupada

Una baralla per una casa ocupada acaba a trets a Riells i Viabrea

La discussió s'han anat escalfant fins al punt que s'han començat a agredir i a barallar-se entre ells. En un moment donat, un dels implicats ha disparat amb una arma de foc i es desconeix si ha estat una pistola o una escopeta, avança ElCaso.cat. Tot i la gravetat dels fets, afortunadament, no hi ha cap persona ferida i, quan han arribat els Mossos d'Esquadra, la situació ja s'havia calmat.

Mossos d'Esquadra / Europa Press
Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió entre dues famílies gitanes a Riells i Viabrea (Selva) que ha acabat a trets per una discussió per una casa ocupada / Europa Press

Els Mossos augmenten la vigilància a la zona de la casa ocupada

Les persones implicades en la baralla no han volgut presentar cap denúncia i, per aquest mateix motiu, la Policia catalana ha actuat d'ofici i ha obert una investigació per esbrinar quin ha estat el motiu dels trets. De moment, no s'ha fet cap detenció i, davant la possibilitat que la situació es torni a repetir, han augmentat la vigilància a la zona.