Tretze persones han mort en un tiroteig en una escola d'Izhevsk (Rússia). Set  de les víctimes mortals son nens de 10, 11 i 15 anys. També hi ha 20 persones ferides i l'autor dels fets s'ha suïcidat després del crim. Actualment, el col·legi està fora de perill i s'ha acordonat la zona. Es desconeixen quines han estat les causes que han motivat aquest assassinat múltiple i s'està investigant.

Els fets han passat aquest dilluns, 26 de setembre, al matí. Un home armat, el qual encara no ha estat identificat, ha entrat en una escola d'aquesta ciutat i, sense cap motiu aparent, ha començat a disparar a tothom. Les persones que estaven al lloc dels fets han trucat a Emergències i han demanat que vingués immediatament la policia, ja que hi havia un home matant a cada persona que se li posava per davant. 

Tretze víctimes mortals, set d'elles, nens

Entre les 13 víctimes mortals hi ha set nens i un guàrdia de seguretat. No obstant això, aquesta xifra podria pujar encara més, ja que hi ha 20 persones ferides per culpa de les bales. L'autor dels fets, que encara no ha estat identificat, anava armat amb dues pistoles i, després de la massacre, s'ha suïcidat al col·legi, uns fets que han estat confirmats pel Ministeri d'Interior de Rússia, que assegura que han trobat el cadàver del pistoler a l'interior de l'escola.

 

"Una persona no identificada ha entrat a l'escola i ha matat un guàrdia"

"Una tragèdia a Izhevsk, a l'escola número 88. Una persona no identificada ha entrat a l'escola i ha matat un guàrdia. Hi ha víctimes, entre les quals nens i ferits", explica Alexandr Brechalov, el cap de la república russa d'Udmurtia, que és on ha passat el tiroteig. Les causes que han motivat el tiroteig, de moment, son desconegudes. Hi ha una investigació oberta per saber el mòbil del crim, que ha causat gran commoció a Rússia.