Novetats de la dona desapareguda a Navalcarnero: troben un cadàver molt a prop d'on va ser vista l'última vegada Isabel del Castillo. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, però tot apunta que es tracta del cos de la dona que va ser vista per última vegada fa un mes. 

Isabel del Castillo Hortelano, de 57 anys, va desaparèixer en estranyes circumstàncies el 19 d'agost a Navalcarnero, un municipi de poc més de 30.000 habitants de la Comunitat de Madrid. Se li va perdre el rastre a la zona d'autobusos de la localitat i la seva família va posar una denúncia per desaparició a la Guàrdia Civil per localitzar-la com més aviat millor, ja que aquesta dona té Alzheimer i els seus familiars pensen que es podria haver desorientat.

SOS Desaparecidos demana col·laboració ciutadana per trobar la dona de Navalcarnero

Des de SOS Desaparecidos va posar una alerta demanant col·laboració ciutadana per localitzar-la com més aviat millor. El dia que va ser vista per última vegada anava vestida amb unes malles de ciclista negres i una samarreta de ratlles blaves i blanques.

"57 anys, 1,65 d'estatura, complexió normal, cabell ros i canós, ulls marrons", s'explica al cartell de l'associació de desapareguts, que també ha compartit una foto de la dona i els telèfons i correu de contacte per si algú podia donar alguna pista sobre ella. 

Van organitzar batudes amb més de 200 persones per trobar-la

A Navalcarnero, fa dues setmanes, es va organitzar una batuda on van participar més de 200 persones que, dividides en grups de 15 persones, van buscar durant hores la dona desapareguda als afores del municipi. No obstant això, la jornada va acabar sense èxit i no van trobar ni rastre de la desapareguda. Tampoc van trobar cap pista el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques, que la van buscar als pous i basses d'aigua amb l'ajuda de la Unitat Canina. 

El cadàver podria ser d'Isabel del Castillo Hortelano

Després de 31 dies desapareguda, han trobat un cadàver, que podria ser d'Isabel del Castillo Hortelano, a Casarrubios del Monte, un municipi a 20 quilòmetres de Navalcarnero, que és on va ser vista per última vegada. Aparentment, sembla que el cos pertany a una dona, però encara no està 100% corroborat que sigui el de la Isabel. El cadàver ha estat trobat en avançat estat de descomposició i és molt complicat, a simple vista, saber si és el de la Isabel i es preveu que en els dies vinents se sàpiga la seva identitat.