El Shaheer és un nen de 12 anys que ha estat brutalment assassinat pel seu pare al Pakistan. El mòbil del crim ha estat que no havia fet els deures: l'home el va cremar viu, després de dies ingressat a l'hospital, ha acabat morint per culpa de les cremades. El pare de la víctima ha quedat detingut i ha explicat amb tota mena de detalls què va passar.

Els fets van passar el dimecres de la setmana passada a Karachi, una ciutat del Pakistan. La víctima es deia Shaheer Khan i era un nen de 12 anys i el presumpte assassí es diu Nazir Khan. Per causes que encara s'estan investigant, va assassinar cruelment el seu fill perquè no volia fer els deures de l'escola.

Un pare llença líquid inflamable al seu fill: cremat viu al Pakistan

Tot va començar quan el Shaheer va deixar de fer els deures per sortir al carrer a jugar amb un estel. Va ser llavors quan el seu pare li va començar a preguntar la lliçó, però el nen no se la sabia. El Nazir va agafar un líquid inflamable i li va llençar a sobre del seu fill calant-li foc.

El nen de 12 anys va morir per les cremades

Quan la seva mare va començar a sentir els crits, immediatament, va trucar a Emergències 112. El menor va ingressar a l'UCI de l'hospital amb un pronòstic crític i, després de dies lluitant entre la vida i la mort, malauradament, ha perdut la vida per culpa de les cremades. El seu pare ha quedat detingut com a presumpte autor dels fets i ha explicat detalladament el mòbil del crim. 

Assegura que va ser un accident i que la seva intenció no era matar-lo, sinó donar-li un petit ensurt perquè fes els deures, però que en cap moment tenia intenció de cremar-lo viu. De fet, ha remarcat que tant ell com la seva esposa, en veure la gravetat dels fets, van intentar apagar les flames posant roba sobre el nen.

La Policia del Pakistan deté el seu pare i investiga el macabre assassinat

La Policia del Pakistan ha detingut el pare de la víctima com a presumpte autor dels fets i es preveu que en quatre dies passi a disposició judicial, on es dictaminarà si entra a presó de manera provisional o si el deixen en llibertat amb càrrecs. Els fets han causat gran commoció a Karachi i tothom ha condemnat el crim.