Els Mossos d'Esquadra demanen col·laboració ciutadana per trobar l'Ània, una adolescent menor d'edat que ha desaparegut a Lleida. La policia catalana busca, des del passat dimecres 15 de juny, la noia; quatre dies després, encara no hi ha cap novetat respecte el cas. Els familiars de la menor i la policia han traslladat a les xarxes socials la qüestió, amb l'esperança que es difongui i arribi a algú que sàpiga alguna cosa. 

La noia té quinze anys i respon al nom d'Ània. Porta el cabell de color negre, té els ulls foscos i mesura prop d'1'70. Normalment, vesteix roba d'estil gòtic. L'últim dia que va ser vista, duia una faldilla i un jersei de color negre. L'Ània viu a Tremp, però va desaparèixer a Lleida, segons han apuntat diversos usuaris a les xarxes socials. Dos dies després de la desaparició, els Mossos van fer públic el cas, demanant la col·laboració ciutadana per trobar la nena. 

L'Ània va desaparèixer després de les classes

Segons ha transcendit a les xarxes socials a partir de la família de la nena, l'Ània estava incomunicada el dia de la desaparició: no duia ni mòbil ni diners. La seva família va denunciar la desaparició en veure que la nena no tornava a casa després de les classes. La situació és alarmant perquè, en tractar-se d'una menor, és molt més vulnerable davant qualsevol situació de perill. 

Avisar el 112 en cas de veure-la

Els Mossos d'Esquadra i els familiars de la víctima demanen fer difusió del cas i, sobretot, alertar el 112, el telèfon d'emergències, en cas de veure la noia o tenir alguna informació relacionada amb la seva desaparició.