Els Mossos d'Esquadra investiguen una macabra troballa a Granollers (Vallès Oriental). Un home que estava passejant el gos ha trobat el cadàver d'una dona que feia gairebé una setmana que estava desapareguda. Tot i que el seu cos no presenta signes de violència, de moment, es desconeixen les causes de la seva mort i totes les hipòtesis estan sobre la taula.

La víctima tenia 53 anys i els seus familiars van denunciar la desaparició el dijous de la setmana passada, 1 de setembre. La Policia catalana l'estava buscant des de llavors. El dimarts, a les 18:00, un home que estava passejant els gossos pel parc Lledoners va veure el que semblava un cadàver d'una dona a la llera de la riera Carbonell, que està a la frontera entre la capital del Vallès Oriental i les Franqueses del Vallès. 

La víctima era una dona de 53 que va desaparèixer cinc dies abans a Granollers

Quan es va acostar més va descobrir que les seves sospites eren certes: era el cos d'una dona. Immediatament, va trucar a Emergències 112 i els Mossos es van desplaçar fins al lloc dels fets. Després de la inspecció ocular, van poder saber que la víctima era la dona de 53 anys que feia cinc dies que havia desaparegut

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber les causes de la seva mort. Així i tot, no s'aprecien signes de criminalitat i, per tant, el més probable és que hagi mort de manera natural, accidental o que s'hagi suïcidat, unes hipòtesis que encara no han estat 100% corroborades.

Vehicle dels Mossos / ACN
Els Mossos investiguen la mort d'una dona de 53 anys: feia cinc dies que havia desaparegut i han trobat el seu cadàver en una riera entre Granollers i les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) / ACN

"En principi, no hi ha signes de violència"

"En principi, no hi ha signes de violència", expliquen fonts policials. No obstant això, la Unitat de la Policia Científica ha acordonat la zona i està investigant què ha passat, ja que no es descarta cap hipòtesi.