Un home es cala foc a si mateix a Sevilla la nit passada a dos quarts de deu. L’home va iniciar el foc contra el seu cos enmig de la via pública. Els veïns van aconseguir acabar amb el foc i va ser portat a l’hospital amb cremades greus. 

Les flames el cremaven viu

Els veïns van actuar ràpidament en veure a l’home envoltat pel foc. Entre els presents van aconseguir acabar amb les flames que el cremaven viu.

El foc es va sufocar amb la col·laboració dels veïns que estaven presents al carrer a aquelles hores de la nit. El van tapar amb una manta per parar el foc i van aconseguir acabar amb el foc. 

Una vegada apagades les flames, van despullar-lo per treure-li tota la roba que estava cremada. Quan van acabar d'ajudar-lo, va ser traslladat per l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES 061) a l’hospital Virgen del Rocío en estat greu, segons elcorreoweb.es.

La trucada explicava que s'havia escampat gasolina per sobre

Els serveis d’emergència van ser avisats quan la persona es trobava cremant al mig del carrer. La trucada va fer-se des del carrer del Duero de la Barriada de la Paz del municipi de Coria del Río, situat al costat del riu Guadalquivir.

Les persones que trucaven van explicar que un home es va escampar la gasolina per sobre i s’havia calat foc. Quan els serveis d'emergència es trobaven pel camí, van començar a actuar per acabar amb el foc. 

 

Un  jove de dinou anys va ajudar a posar fi al foc. Aquest va patir cremades per participar en l'aturada de les flames. El van portar al centre de salut Blas Infante de Sevilla, explica el diariodesevilla.es.

Incendi mortal a Salt 

El mes passat a un bloc de pisos de Sant Jaume de Salt a la comarca del Gironès va haver-hi un incendi. Una dona de 51 anys per fugir de l'incendi va sortir per una zona d'estenedors i va acabar caient a terra des d'un tercer pis.

Va quedar ingressada a l'UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat crític. Els Mossos d'Esquadra van confirmar que hores després de ser ingressada va morir

Les flames van apagar-se gràcies a nou dotacions dels Bombers i la participació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos d'Esquadra han descartat que l'incendi fos provocat d'alguna forma. Expliquen que va ser accidental. 

Víctima mortal a Gal·les a un accident de tràfic

Adrian Smith, un bomber, va haver d'intervenir a l'accident mortal de la seva filla Ella el mes passat. L'accident va tenir lloc a la carretera B4341 entre Haverfordwest i Broadhaven. 

La víctima conduïa un Ford Ka i va bolcar a una corba. Llavors va xocar contra dos cotxes: un Seat Ibiza i un Citroën C1. Els bombers van apagar el foc i van treure els cossos de l'interior del vehicle.