El crim de l'Ana María Martos, conegut popularment com l'assassinat de la noia del bidó no es podrà jutjar mai. La vident que la va matar fa més de 18 anys ha mort a l'Argentina, que era el país on s'havia amagat després de matar la jove de 32 anys de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). 

L'Ana María Martos, de 32 anys, era infermera a Sant Feliu de Llobregat. El 18 de gener del 2004 va desaparèixer en estranyes circumstàncies. En un primer moment, els seus amics i familiars pensaven que es tractava d'una desaparició voluntària, ja que l'Ana no estava passant per un bon moment. S'acabava de divorciar i feia temps que estava de baixa laboral perquè tenia depressió.

Tots els indicis apuntaven que havia deixat enrere el seu passat per refer la seva vida. De fet, havia posat en venda la seva casa i havia dit a les persones del seu voltant que volia marxar a viure lluny de la ciutat. Tot i que els seus familiars van denunciar-ho tot a la policia, no es va investigar el cas, ja que tot apuntava que havia marxat voluntàriament.

La trucada clau d'Inter-SOS

Nou anys més tard, l'associació de desapareguts Inter-SOS va rebre una trucada anònima d'un home que els explicava que la infermera de Sant Feliu havia estat víctima d'una estafa i d'un assassinat anys enrere. L'home de la trucada els va donar dades molt concretes sobre el crim i va dir que Norma Beatriz Kuike, una vident, era la responsable de l'assassinat. El cas va passar a mans dels Mossos d'Esquadra que, després d'una llarga investigació, van descobrir que el cadàver de l'Ana María estava enterrat i amagat en un bidó en una finca propietat de Josep Maria Tarragüell, que va reconèixer que va enterrar la infermera, però no que participés en el crim.

La Norma va marxar fins a l'Argentina, el seu país d'origen, just després de l'assassinat i la van detenir i extradir a Catalunya. Va ingressar a la presó de manera provisional, però al cap de poc va quedar en llibertat amb càrrecs i va ser llavors quan va fugir i se li va perdre completament el rastre.

L'assassina de la noia del bidó mor a l'Argentina

Al cap de poc, la van localitzar a l'Argentina i van demanar de nou la seva extradició a Catalunya, però va ser denegada perquè estava dement i invident. El crim de la noia del bidó no es podrà jutjar mai perquè la Norma ha mort en els darrers dies, uns fets que han causat gran indignació als familiars de la víctima.