Gir inesperat en la desaparició del jugador de rugbi Levi Davis a Barcelona. Fins ara es pensava que la màfia somali que el perseguia per un deute de diners per drogues l’hauria capturat i el tindria segrestat. La família, però, té una altra possible teoria i molt poques esperances de tornar-lo a veure amb vida. Creuen que els mafiosos no l’haurien segrestat, sinó que l’haurien matat i haurien llençat el seu cadàver al mar al Port de Barcelona. Aquesta hipòtesi encaixaria també amb el fet que el seu passaport aparegués en aquest punt pocs dies després de desaparèixer.

Una persona flotant a l’aigua l’endemà de la desaparició

La teoria de la família sorgeix en saber que l’endemà de la desaparició del Levi Davis el capità del creuer MSC Bellísima va veure una persona a l'aigua a l'entrada de la bocana sud del Port de Barcelona. Li va llençar una guindola salvavides amb un senyal lluminós i va alertar els serveis d’emergències. Quan aquests hi van arribar, però, van trobar la guindola, però no a la persona que havia caigut.

En un primer moment, es va pensar que podria tractar-se d’un passatger del creuer, però el visionament de les càmeres de seguretat van concloure que seria molt difícil que una persona hagués caigut del vaixell. Salvament Marítim, la Guàrdia Civil i els Bombers van establir un dispositiu de recerca per trobar la persona que hi havia a l’aigua, però no van aconseguir trobar ningú. Al cap d’unes hores, el dispositiu es va desmuntar en veure que no faltava cap passatger ni tripulant del vaixell.

La família de Levi Davis creu que aquella persona que van veure podria tractar-se del jugador de rugbi i que estigués mort al fons del mar, segons explica The Sun. No creuen que sigui casualitat que es produís aquest incident poques hores després de la seva desaparició. A més, el passaport del jove de 24 anys va aparèixer precisament al Port de Barcelona, a poca distància d’on es va produir l’albirament d’aquesta persona. Podria haver-se ofegat o que la màfia somali que el perseguia el matés i tirés el seu cadàver al mar. Reclamen als Mossos d'Esquadra i a la Guàrdia Civil que el busquin a l'aigua i no entenen com encara no ho han fet.

Uns mafiosos el perseguien per un deute per drogues

Segons ha explicat l’agència de detectius privats que investiga la desaparició del Levi Davis, el jugador de rugbi era perseguit per un grup de mafiosos somalis amb els quals tenia un deute per droga de més de 100.000 lliures esterlines. De fet, l’any 2020 havien entrat per la força al seu domicili i l’havien amenaçat. Des d’aleshores, temia per la seva seguretat i per la seva pròpia vida, arribant a pensar que l’havien intentat enverinar en alguna ocasió. Pel que se sap fins ara, els investigadors han descobert que va venir a Barcelona fugint d’aquests delinqüents i que havia de trobar-se amb algú a qui havia conegut per internet, però pensen que es podria tractar d’un esquer dels mafiosos per atrapar-lo.