Aquest matí al voltant de dos quarts de set, Salvament Marítim ha avisat a la Guàrdia Civil de què un home havia caigut a l'aigua al Port de Barcelona. La persona en qüestió és un passatger del creuer MSC Bellísima, però és poc probable que hagi caigut del vaixell d'acord als visionats de les càmeres de seguretat del Bellísima. 

Dos testimonis han explicat que havien vist una persona a l'aigua a l'entrada de la bocana sud del port. Fonts de la Guàrdia Civil asseguren que en arribar al lloc dels fets van trobar a l'aigua una guindola salvavides amb un senyal lluminós que havia llençat el personal del creuer, però no a la persona que havia caigut.

En aquests moments una embarcació i un helicòpter de Salvament Marítim estan rastrejant la zona, a més d'un vaixell dels Bombers. També estan treballant efectius de la Companyia Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil del Port de Barcelona i submarinistes del GEAS . Segons Protecció Civil, aquest incident no afecta la resta d'operacions del port. 

Vint ofegats a Catalunya aquest estiu

Segons les dades recopilades per Protecció Civil, aquest estiu s'han ofegat vint persones a Catalunya, tretze a les platges i set a les piscines. Set dels tretze ofegaments a platges van ocorrer a la Costa Brava (Girona), quatre a les Costes del Garraf (Barcelona) i dues a la Costa Daurada (Tarragona). La majoria de les morts s'havien produït quan hi havia servei de vigilància i amb bandera verda.