Continua la cerca de Levi Davis, el jugador de rugbi de 24 anys que va desaparèixer el passat 29 d’octubre a Barcelona. Després de tres setmanes sense cap rastre, els Mossos d’Esquadra han trobat per fi una pista que els permeti avançar amb les investigacions per trobar el jove esportista britànic.

El malson va començar durant una nit de copes amb els seus amics al 'The Old Irish Pub', un bar irlandès situat a la Rambla. Després de beure una cervesa i veure un partit de futbol, les imatges de la càmera de seguretat del local el van enregistrar sortit del local. Després d'això ningú l'ha tornat a veure. Davis havia arribat a Barcelona només unes hores abans en ferri des d'Eivissa, on havia passat uns dies de vacances.

The Old Irish Pub
'The Old Irish Pub', últim lloc on es va veure a Levi Davis | Google Street View

Primera pista en setmanes

Tot i que durant aquest temps els Mossos han rebut diverses trucades de ciutadans al·legant haver-lo vist pel Mercat de la Boqueria o per la zona d’Arc de Triomf, la primera pista legitima l’han trobat fa uns dies. Segons informa Daily Mail, es tracta del passaport de Davis, però els agents no han volgut revelar més detalls. La mare del desaparegut, Julie Davis, ha declarat al citat mitjà britànic que la policia no ha pogut observar cap moviment ni als seus comptes bancaris ni al telèfon mòbil.

La mare de Davis va decidir venir a Barcelona per ajudar amb les labors de cerca del seu fill. "Continuem esperançats encara que no hi ha informes confirmats de Levi des del dia que va desaparèixer, i estem cada cop més preocupats", va declarar al Daily Mail. Per altra banda, ha volgut donar les gràcies als Mossos d'Esquadra en nom de la seva família per la seva feina: "Estan treballant molt intensament per trobar a Levi".

Segon jugador de rugbi desaparegut a Barcelona

El 18 d’octubre va ser el jugador australià Liam Hampson el que va desaparèixer després de sortir de festa a la sala Apolo de Paral·lel. Desgraciadament, després de més de 30 hores de cerca, els treballadors de la discoteca el van trobar mort al local. Les investigacions van revelar que el jove, de 24 anys, va caure accidentalment des d’una altura aproximada de 14 metres i va morir a causa de l’impacte.