Les últimes informacions sobre la desaparició del jugador de rugbi Levi Davis a Barcelona apunten a un segrest. Tot i que els Mossos d’Esquadra ho segueixen investigant com una desaparició, l’agència britànica de detectius privats que també ho investiga ha rebut pistes d’una font anònima que apunta a la implicació de gàngsters de Londres. Pel que sembla, l’esportista de 24 anys tenia deutes de diners amb els mafiosos britànics per l’ús de drogues recreatives.

Segons ha explicat la mare del Levi Davis a MailOnline, quan el jugador militava a les files de l’Ealing Trailfindes l'any 2020 hauria tingut problemes amb delinqüents. De fet, recorda que havien arribat a anar de males maneres al pis del seu fill, però desconeixia la gravetat de la situació i l’origen del conflicte. Ara, segons ha explicat un dels investigadors catalans de l’agència privada, Bartomeu Palliser, aquesta disputa podria haver anat a més.

En declaracions a diversos mitjans, Palliser ha explicat que la principal hipòtesi amb la qual treballen per diferents motius és la del segrest. Tot apunta que el jugador hauria fugit d’Eivissa, on s’allotjava a casa d’un amic, perquè “tenia por” i l’estaven perseguint. De fet, l’investigador assegura que havia quedat amb algú a Barcelona quan va baixar del ferri, però no se sap si es van arribar a trobar.

L’agència de detectius ha aconseguit esbrinar el sobrenom que utilitzava la persona amb la qual s’havia de veure, però no saben qui és. Tampoc tenen coneixement dels motius que havien portat al jugador de rugbi, que també havia participat en el format de famosos de Factor X a Anglaterra, a trobar-se amb aquella persona. Ara mateix se centren a aclarir si va contactar amb aquesta persona perquè es volia amagar a Catalunya o si es tractava d’un parany dels gàngsters per fer-lo venir i segrestar-lo. A Barcelona, Levi Davis només hi va passar tres hores des que va arribar fins que va desaparèixer.

Cap rastre de vida de Levi Davis des de la seva desaparició

Levi Davis va desaparèixer a Barcelona el passat 29 d’octubre. L’última vegada que se’l va veure va ser sortint de l’Old Irish Pub de la Rambla i passant per davant del Hard Rock Café de la plaça de Catalunya. Des d’aleshores no se sap res més d’ell i no ha donat cap senyal de vida. L'endemà el seu telèfon mòbil va deixar d’emetre senyal a l’estació de Sants, però les càmeres de seguretat no el van gravar allà. Dies després, el seu passaport va aparèixer a terra al Port de Barcelona. Tampoc hi ha hagut cap moviment en els seus comptes bancaris, malgrat que només portava 40 euros en efectiu quan va desaparèixer. L’agència de detectius ofereix una recompensa de 10.000 lliures, uns 11.500 euros, per a qualsevol que pugui aportar alguna informació valuosa.