Levi Davis va desaparèixer misteriosament a Barcelona el passat 29 d’octubre. Aquest jugador de rugbi britànic de 24 anys va ser vist per última vegada a l'Old Irish Pub de la Rambla i des d’aleshores no s’ha sabut res més d’ell. Els Mossos d’Esquadra estan investigant la desaparició, però la seva família està desesperada perquè no tenen cap pista sobre que li podria haver passat i estan oferint una recompensa de 10.000 lliures esterlines, l’equivalent a 11.500 euros. El cas té molta presència mediàtica a Anglaterra, on Levi Davis havia sortit a la versió de famosos de Factor X, fins al punt que una agència de detectius privats amb clientela VIP s’ha ofert gratuïtament a investigar aquesta desaparició per ajudar la família.

Una agència de detectius privada investiga la desaparició de Levi Davis

La desesperació de la família de Levi Davis va portar a l’agència Line of Inquiry a interessar-se pel cas. Aquesta empresa està encapçalada pel prestigiós detectiu britànic Gavin Burrows i compta amb clients famosos com el príncep Harry del Regne Unit, els cantants Elton John i Paul McCartney o el futbolista Wayne Rooney. El cas de la desaparició del jugador de rugbi, però, l’estan fent desinteressadament. A Catalunya estan investigant vuit persones contractades expressament pel cas perquè coneixen el territori i tenen contacte amb els Mossos d’Esquadra, que és qui porta la investigació oficial.

Aquest grup internacional de detectius ha ofert una recompensa de 10.000 lliures, uns 11.500 euros, per a qui pugui aportar qualsevol informació d’interès sobre la desaparició del Levi Davis i han habilitat un correu electrònic: findlevidavis@gmail.com. A través del correu electrònic i de les xarxes socials estan rebent algunes informacions que s’han de filtrar, però una de fiable apunta que hauria estat vist per última vegada davant el Hard Rock Café de la plaça de Catalunya. En aquests moments, els investigadors privats estan intentant localitzar alguna persona que tingués contacte amb el jugador de rugbi a la capital catalana o al ferri que el portava des d’Eivissa.

Cap pista de Levi Davis des del 29 d’octubre

Levi Davis havia decidit recórrer Europa després d’haver estat operat del genoll per una lesió que l’havia apartat dels terrenys de joc. Després de passar uns dies a casa d’un amic a Eivissa, el mateix dia de la seva desaparició havia agafat un ferri fins a Barcelona. Allà va ser vist per última vegada al voltant de les 23 hores sortint d’un pub irlandès de la Rambla i arribant a la plaça de Catalunya.

Des d’aleshores tot és un misteri. A la capital catalana havia arribat només amb 40 euros en efectiu i no s’han fet servir els seus comptes bancaris. Tampoc s’ha publicat res a les seves xarxes socials. El seu telèfon mòbil va deixar d’emetre senyal l’endemà a l’estació de Sants, però no se l’ha pogut veure a les càmeres de seguretat. El seu passaport va ser trobat dies després al Port de Barcelona. Cap rastre d’on podria estar o que li hauria passat. Per això, als Mossos d’Esquadra, s’hi ha sumat una agència de detectius privats que ofereixen milers d’euros de recompensa.