Ja fa prop de dos mesos i mig des d’aquell 29 d’octubre en què Levi Davis va desaparèixer a Barcelona. El jugador britànic de rugbi va ser vist per última vegada sortint d’un pub irlandès de la Rambla i passant per davant del Hard Rock de Plaça Catalunya. Des d’aleshores no s’ha sabut res més d’ell ni ha donat cap senyal de vida. El seu telèfon mòbil va deixar d’emetre senyal l’endemà a l’Estació de Sants, tot i que les càmeres de seguretat no el van gravar allà i tot apunta que li podrien haver robat. Al cap d'uns dies, el seu passaport va aparèixer abandonat al Port de Barcelona. Tampoc ha fet servir les seves targetes, malgrat que només portava 40 euros en efectiu a sobre.

Una agència de detectius privats ha trobat pistes que apunten a un segrest

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la desaparició, però la seva família està desesperada davant la falta de pistes i d’informació. La repercussió del cas a Anglaterra, on el jugador de 24 anys havia participat en la versió de famosos de Factor X, ha fet que una important agència de detectius privats s’oferís gratuïtament a la família per investigar la desaparició. L’empresa, encapçalada pel prestigiós detectiu Gavin Burrows, va contractar investigadors especialment per aquest cas que coneguessin el territori i tinguessin contacte amb la policia catalana. A més, van habilitar un correu electrònic i van oferir una recompensa de 10.000 lliures, uns 11.500 euros, per a qui pogués portar informació valuosa.

Ara, han rebut una informació que podria fer un gir a la investigació. L’esportista podria haver estat segrestat per la màfia anglesa de Londres per una disputa de diners. Aquesta pista ha estat traslladada als investigadors que treballen a Catalunya i als Mossos d’Esquadra perquè estirin el fil, encara que la investigació segueix sent per desaparició. També se n’ha informat la seva família perquè en tingui coneixement.

Una disputa per diners, darrere el segrest de Levi Davis

Segons unes declaracions de la família a MailOnline, els investigadors haurien rebut la pista d’una font anònima que assenyalava una disputa per diners que el Levi Davis havia tingut amb uns delinqüents l’any 2020, mentre jugava a l’Ealing Trailfinders. L’informador no va voler donar molts detalls, però va afirmar que la màfia anglesa podria estar darrere de la seva desaparició. De fet, la seva mare recorda que unes persones s’havien presentat de males maneres al pis del jugador a Ealing, però no sap per què va ser ni la gravetat del conflicte.

Els investigadors i els familiars del Levi Davis demanen que qualsevol persona que pugui saber alguna cosa o que pugui facilitar informació d’aquests problemes es posi en contacte amb ells per donar més detalls, ja que podria tractar-se d’un segrest. De fet, el detectiu Gavin Burrows assegura que ha rebut diverses informacions anònimes que asseguren que la desaparició no va ser voluntària i està segur que hi ha gent a Londres i a Barcelona que sap què li ha passat.