Isabel Movilla és la mare de Caroline del Valle, una nena de 14 anys que va desaparèixer quan tenia 14 anys a la Zona Hermètica de Sabadell (Vallès Occidental). Set anys després, no hi ha ni rastre de la menor i les possibilitats que estigui viva son cada vegada més baixes. La mare de la víctima ha explicat amb tota mena de detalls com se sent després de tant de temps i en quin punt està la investigació policial.

Segons explica Movilla en una entrevista al diari El Cierre Digital, fa un any i mig que no té cap notícia sobre en quin punt es troba la investigació i no li han donat cap resposta. El març del 2021 va anar a la comissaria central dels Mossos de Sabadell per entregar el mòbil que va fer servir la Caroline un mes abans que desaparegués sense deixar rastre. "Si em preguntes com està la meva filla, no sé què respondre, estic esperant que em donin cita. Si no han trobat res al telèfon de la Caroline és tan fàcil com que m'ho diguin", diu la mare de la víctima.

Els Mossos investiguen el mòbil de la Caroline del Valle

Malgrat la preocupació de la Isabel, completament normal tenint en compte la gravetat de la desaparició forçosa, cal remarcar que extreure dades d'un telèfon tan vell no és feina fàcil i que és un procés que es pot allargar molt de temps, i més tenint en compte que és un mòbil amb més de set anys d'antiguitat. 

Caroline del Valle va desaparèixer el 15 de març del 2015 i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per saber què havia passat, però es va acabar arxivant al cap de poc per falta de proves. Tres anys més tard, gràcies al programa Desaparecidos de RTVE van aconseguir que es reobrís el cas, que l'està investigant la Unitat Central d'Homicidis de la Policia catalana. 

"Crec que dret a saber com estan les coses. És la meva filla"

Isabel Movilla ha aprofitat l'ocasió per demanar que s'avanci en la investigació, ja que, segons el seu punt de vista, no hi ha hagut prou implicació ni per part dels jutjats ni de la Policia. "Crec que dret a saber com estan les coses. És la meva filla", lamenta la dona.

Segons la investigació policial, hi ha tres hipòtesis de la misteriosa desaparició de Caroline del Valle. La primera és que alguna de les persones que hi havia als bars de Sabadell i la seva àrea metropolitana l'hagi segrestat, encara que no hi ha cap pista sobre qui podria ser. D'altra banda, també consideren la possibilitat que hagi estat víctima d'un pederasta. Finalment, i tenint en compte les circumstàncies del cas, el més probable és que l'hagi segrestat una xarxa de tràfic de persones.

La hipòtesi que planteja la mare de Caroline del Valle

La mare de la víctima pensa que la hipòtesi més factible és que tres nois marroquins que oferien alcohol a la Caroline i a les seves amigues i que conduïen un Audi vermell amb matrícula francesa l'hagin segrestat. No obstant això, no hi ha ni rastre d'aquests joves ni cap pista fiable que els pugui induir a cap punt que es pugui filar més prim. Es tracta d'una investigació molt llarga i complicada i, de moment, no han transcendit més detalls sobre en quin punt està.