El cas de Caroline del Valle passa desapercebut per a molts, però no para una gran part d'usuaris de TikTok, que estan revifant el cas, del qual amb prou feines hi ha hagut novetats des de l'any 2015, quan va desaparèixer la menor. En aquesta ocasió, els usuaris i usuaris més conscienciats amb el cas han difós un vídeo clau per a la investigació, de la mateixa nit dels fets, però que, inexplicablement, els Mossos no van analitzar com a prova.

El vídeo va estar publicat a Facebook durant escassos minuts i, posteriorment, va ser eliminat. Es desconeix com ha sortit a la llum de nou, però diversos usuaris s'han encarregat de difondre'l en diferents xarxes socials, especialment en TikTok i Instagram, mentre reclamen explicacions i exigeixen que s'examini més a fons el breu enregistrament, ja que mostra diversos elements clau d'aquella fatídica nit en què Caroline va desaparèixer sense deixar rastre.

El vídeo mostra un cotxe vermell que molts amics van assenyalar com a sospitós

Per entendre la importància que té aquest vídeo en la investigació és necessari recapitular fins a la nit dels fets, el 15 de març de 2015. Aquell dia, Caroline anava a sortir amb el seu grup d'amigues a una discoteca de tardes per a menors a Barcelona. Durant la tarda va demanar permís a la seva mare per dormir a casa de la seva amiga Silvia. No obstant això, ambdues van acabar amb la resta del seu grup a Sabadell, concretament a la Zona Hermètica, on era habitual la concentració de joves, els botellots i, per descomptat, les batudes policials. Va ser durant una d'aquestes que es va perdre la pista per sempre de Caroline i, si bé s'ha investigat molt sobre el que va succeir una vegada va començar la batuda, molts assenyalen que el veritablement important va passar escassos moments abans.

I és que al grup d'amigues de Caroline, que es feia anomenar "Les Nalgonas" (LN) a les xarxes socials, es van unir altres grups de nois, alguns que elles coneixien, i d'altres que no, però que eren coneguts d'una de les seves amigues, una noia anomenada Niss. Un d'aquests grups, precisament, i segons han relatat alguns testimonis, va aparèixer en un cotxe de la marca Audi, de color vermell, amb alcohol i música. Curiosament, l'amiga en comú ha negat pràcticament en tots els vídeos que ha publicat parlant sobre aquest cas que hi hagués algun cotxe vermell; en altres ocasions, ha dit que no recorda el cotxe vermell, però que "podria ser". També ha negat conèixer als integrants del grup del cotxe, encara que molts usuaris, valent-se dels seus dots detectivescos, han pogut comprovar gràcies a les connexions de Facebook i Instagram que l'amiga de Caroline sí que coneixia i, de fet, parlava amb aquests nois, ja que se seguien mútuament i es comentaven les fotos.

En tot cas, en el vídeo que es va publicar durant pocs minuts a Facebook es veu clarament el cotxe vermell, a un grup de nois al costat de les adolescents, a Caroline, i s'escolta com criden la seva amiga pel seu nom. Encara que la qualitat del vídeo és dolenta, perquè les imatges estan gravades mentre es reprodueixen en un altre dispositiu, s'aprecien clarament els rostres de Caroline i les persones que la van veure abans de la seva desaparició.

El vídeo mostra un grup de diversos nois amb Caroline i les seves amigues, la mateixa nit en què va desaparèixer. / TikTok

En el vídeo es pot observar un gran grup de nois  amb les amigues de Caroline, que portava una cua i una jaqueta de color marró. La noia apareix en el vídeo ballant, i rebent un petó a la galta per part d'un altre noi. Instants després, una batuda policial obligaria els joves a dispersar-se; Caroline va fugir juntament amb un noi, que no és el mateix que el del vídeo, i segons el testimoni d'ell, es va amagar sota d'un cotxe. Quan va finalitzar la batuda i els joves es van reunir a l'estació de tren, ja no hi havia rastre de la noia. Ja han passat set anys des d'aleshores i, encara que la investigació no ha avançat, moltes persones no estan disposades a oblidar el cas de Caroline, que en aquell moment tenia 14 anys.

Els Mossos no ho van analitzar

Tal com denuncien moltes persones, entre elles la mare de Caroline, els Mossos d'Esquadra, encarregats de la investigació d'aquest cas, van passar per alt molts indicis que podien portar fins a la noia o que, almenys, podien servir per descartar algunes hipòtesis. El vídeo que s'està viralitzant a les xarxes socials no va ser analitzat com a prova, perquè es va publicar i va eliminar pocs minuts. No obstant això, la mare de Caroline reclama que els Mossos no van analitzar objectes com l'ordinador de la seva filla fins que ella els va portar fins a la comissaria, cosa que va fer l'any 2018.