La Nissrine és una amiga de la Caroline del Valle, la menor de 15 anys desapareguda misteriosament fa set anys a la Zona Hermètica de Sabadell. El cas s'ha viralitzat en els darrers dies gràcies a Tiktok, on s'ha explicat detalladament el cas d'aquesta adolescent. En alguns dels vídeos s'explica que la Nissrine és la sospitosa de la desaparició i ha explicat ella mateixa la seva versió dels fets en directe.

La Nissrine, en el moment dels fets tenia 13 anys. Segons ha explicat ella mateixa en un vídeo en directe a Instagram, cap a les 5:00, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra van fer una batuda a la Zona Hermètica de Sabadell per identificar menors d'edat, entre els quals estava la Carol. Aquesta amiga seva explica que va veure com un mosso d'esquadra corria darrere de la menor i va pensar que l'havia detingut.

La Caroline del Valle no va arribar a l'estació de Sants

Van quedar a l'estació de Sants de Barcelona, però la Carol no va aparèixer. En un primer moment, pensaven que estava a comissaria, però no va ser així. Van anar passant els dies i la menor no apareixia fins que, finalment, la seva mare va posar una denúncia per desaparició

Una misteriosa trucada de la Carol a la Nissrine

Segons explica la Nissrine, la nit dels fets, va rebre una trucada de la Carol, un fet que li va estranyar, ja que la desapareguda sabia que no tenia saldo al mòbil i que, per tant, no li podria agafar la trucada. També ha explicat que els Mossos van plantejar la hipòtesi que la Carol estava segrestada i que els responsables dels fets a qui volien captar era a la Nissrine, que estava fugada d'un centre de menors.

Caroline del Valle / Arxiu
Caroline del Valle va desaparèixer en estranyes circumstàncies a la zona hermètica de Sabadell (Vallès Occidental) / Arxiu

La versió oficial de la desaparició de la menor

La versió oficial és que la Caroline va ser vista per última vegada el 14 de març del 2015. Aquesta adolescent de 15 anys va dir a la seva mare que es quedaria a dormir a casa una amiga seva, però en realitat, era mentida: van sortir de festa a la Zona Hermètica de Sabadell.

En un moment de la nit, una patrulla dels Mossos d'Esquadra van intentar identificar un grup de 20 menors d'edat, entre els quals es trobava la Caroline. Va ser llavors quan van començar a córrer i van quedar en què es trobarien a l'estació de Sants de Barcelona, però l'adolescent de 15 anys mai va arribar a la capital catalana. 

Sospiten que la Caroline del Valle va ser víctima d'un segrest

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar on estava la Caroline del Valle, ja que sospitaven que l'adolescent havia estat víctima d'una desaparició forçosa i. set anys després, aquesta és la hipòtesi més fiable. 

Les possibilitats que la Caroline estigui viva, són molt baixes, però els seus familiars mantenen l'esperança en trobar-la viva. En l'actualitat, tindria 21 anys. Mesura 1,65 metres i quan va ser vista per última vegada pesava 45 quilos, portava el cabell tenyint de color vermell i anava vestida amb una jaqueta marró amb caputxa.