Parla la germana del Gabriel, el jove de 37 anys brutalment assassinat a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) a plena llum del dia. Els Mossos d'Esquadra estan buscant el presumpte autor dels fets i la hipòtesi principal és que el va matar per robar-li un patinet elèctric. La germana de la víctima ha explicat amb tota mena de detalls què ha passat i en quin punt està la investigació.

"No es pot matar a ningú per robar-li un patinet. El meu germà estava assegut i, de cop i volta, va venir un marroquí com un boig, li va treure el patinet i li va clavar una punyalada", explica la germana de la víctima a Antena 3. El crim va passar el diumenge de la setmana passada al barri de Pubilla Cases, de l'Hospitalet de Llobregat. Presumptament, agressor i víctima no es coneixien de res i el mòbil del crim va ser que li volia robar el patinet elèctric i ell es va defensar.

El Gabriel era veí de l'Hospitalet i tenia fills

El Gabriel tenia 37 anys, era natural de l'Equador i feia temps que vivia al barri on va ser assassinat. Vivia amb la seva dona i els seus fills, que han quedat orfes. "El meu germà no li va fer mal a ningú", lamenta la germana de la víctima, que encara no dona crèdit a la tràgica situació. Segons els testimonis que van veure el crim, l'autor dels fets anava begut i feia, com a mínim, dues hores que estava cridant per la zona.

Els Mossos volen identificar l'autor del robatori i del crim

Actualment, la prioritat número 1 dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació, és identificar el presumpte autor dels fets, ja que, de moment, encara no saben qui és. L'única pista que tenen és la dels testimonis que estaven al lloc dels fets, que asseguren que és un home d'origen marroquí que el va matar clavant-li una punyalada al pit.

Col·laboració ciutadana per trobar l'assassí

Els fets van passar el diumenge, 18 de setembre, a les 14:15 al carrer de l'Antiga Travessera número 25 de l'Hospitalet de Llobregat. Qualsevol persona que tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb els Mossos, ja que estan intentant saber qui és l'autor dels fets i poder-lo detenir. De moment, estan buscant restes d'ADN al lloc del crim i treballen amb la hipòtesi principal que el va matar perquè es va resistir al robatori. No obstant això, no es descarta cap escenari.