Un home ha mort apunyalat al mig del carrer aquesta tarda a l'Hospitalet de Llobregat. Els Mossos d'Esquadra investiguen el crim, ocorregut cap a un quart de dues de la tarda d'aquest diumenge, 18 de setembre, al barri de la Pubilla Cases, concretament al carrer de l'Antiga Travessera número 25 de l'Hospitalet de Llobregat.

Tal com han confirmat fonts policials a ElCaso.cat, la víctima és un home d'uns 30 anys a qui han apunyalat amb una arma blanca durant el transcurs d'un robatori, quan han intentat atracar-lo per sostreure-li el patinet elèctric i ell s'ha resistit. L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d'Esquadra condueix la investigació per tal d'esclarir els fets i identificar, localitzar i detenir l'assassí, el qual ha escapat després de cometre el crim amb el patinet robat. 

L'assassí ha fugit amb el patinet elèctric de la víctima després de matar-la al mig del carrer

Les primeres informacions apunten al fet que l'homicidi s'ha comès en el marc del robatori d'un patinet elèctric al barri de la Pubilla Cases de l'Hospitalet de Llobregat, molt proper al barri de la Florida. Cap a un quart de dues de la tarda d'aquest diumenge, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís per assistir un home que presentava lesions compatibles amb un apunyalament per arma blanca.

Segons informen fonts policials a aquest mitjà, la víctima estava asseguda en un banc quan un altre home, presumptament marroquí, s'ha apropat i li ha intentat robar el patinet elèctric. La víctima s'ha resistit i és en aquest moment que l'atracador li ha clavat una ganivetada fatal al pit. A continuació, l'homicida ha fugit del lloc dels fets amb el patinet elèctric de la víctima. 

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha atès la víctima, que finalment ha mort

L'avís ha activat també una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els sanitaris de la qual han intentat salvar la vida de la víctima, tot i que finalment només n'han pogut certificar la mort

Investigació oberta per trobar l'homicida

La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació i, en aquests moments, cerca l'homicida, que s'ha escapolit després de cometre l'atroç crim.