Els Mossos d’Esquadra segueixen investigant què ha passat aquesta matinada a l’interior del bingo Vali Park de Tortosa. Tres homes amb la cara tapada i armats amb pistola han accedit abans de la una de la matinada i, segons tot sembla indicar, amb la intenció d’emportar-se els diners, han obert foc contra un client i també contra una de les treballadores de l’establiment. L’home ha rebut el tret a l’esquena i la dona, a la zona del cap

Tot i que han estat atesos i traslladats pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Verge de la Cinta, la dona, de 50 anys i nascuda a Badalona, ha acabat morint. L’home, de 41 anys, segueix ingressat i tot i que està greu, no es pateix per la seva vida. El testimoni de l’home, juntament amb les càmeres de seguretat de l’establiment i de la gasolinera i de l’hotel que hi ha a la rotonda de la C-12 on han passat els fets, serà clau per aclarir què ha passat.

L'estrany assalt del bingo de Tortosa

Un grup de com a mínim tres persones, tot i que la policia sospita que hi podia haver una quarta persona a l’exterior, ha accedit al local poc abans de l’hora de tancament amb l’objectiu de fer-se amb la recaptació, però no han pogut endur-se gairebé res. El gruix dels diners, que estaven en una caixa forta, ni els han tocat. Segons les informacions a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, tot i que el cas segueix sota secret d’actuacions, els lladres no s’han pogut emportar res de botí. 

L’alarma del local ha activat els Mossos, que s’han desplaçat fins al bingo, on s’han trobat els dos ferits, però ja no hi havia ni rastre dels lladres, que han escapat. A hores d’ara encara no s’han pogut identificar ni arrestar. Els Mossos esperen poder aclarir també què pot haver motivat que els lladres hagin obert foc primer contra el client i després contra la treballadora del local, quan fugien. Als investigadors de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de les Terres de l’Ebre els sobta la gran violència amb la qual han assaltat l’establiment, tot i ser un lloc, un bingo de comarques, que no havia de disposar una gran recaptació. 

Els Mossos no descarten cap hipòtesi

Ara per ara la línia principal d’investigació és l’atracament violent que s’ha complicat, un fet que si es confirma, també ajudaria a pensar que els lladres no eren professionals, un fet que facilitaria també a la policia a perfilar quin tipus de delinqüents poden haver perpetrat el robatori d’aquesta matinada a la capital del Baix Ebre. Alhora, però, les altres línies no es donen per tancades i no s’ha oblidat del tot la possibilitat que l’assalt pugui ser algun enfrontament previ o alguna revenja. Ara per ara, però, encara no consten detinguts.