El Dris era un militar de 39 anys que ha estat assassinat a Ceuta aquest dilluns de matinada. Han detingut sis joves per la seva presumpta implicació en el cas i, segons la hipòtesi principal de la Policia Nacional, l'han matat per una revenja per narcotràfic, ja que el seu germà ha estat arrestat en múltiples ocasions per tràfic de drogues.

Els fets han passat aquest dilluns al conflictiu barri d'El Príncipe de Ceuta, on vivia la víctima. Dris Amar Mohamed tenia 39 anys i era Cap Primer del Grup de Regulares número 54. Tot va començar a les 3:00, quan estava al garatge. Per causes que encara s'estan investigant, li van disparar diversos trets, deixant-lo greument ferit. 

Els serveis d'emergències el van traslladar fins a l'hospital. Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida i va acabar morint per les ferides de bala. La Policia Nacional ha obert una investigació per saber les causes d'aquest macabre crim, que ha causat gran commoció a Ceuta.

La hipòtesi principal del crim de Ceuta és una revenja per narcotràfic

Segons avança NIUS, la principal hipòtesi és que l'han matat per una revenja per narcotràfic. El jove de 39 anys era germà d'un home que ja l'havien detingut en altres ocasions per traficar. No obstant això, tots els escenaris estan sobre la taula i no es descarta res. Tal com expliquen fonts de la seva família, el Dris no era una persona conflictiva i tampoc tenia cap antecedent penal.

Asesinato militar Ceuta / Europa Press
Investiguen l'assassinat d'un militar a Ceuta: hi ha sis persones detingudes com a presumptes autors dels fets / Europa Press

Set policies nacionals ferits durant la detenció dels sis presumptes autors

Hores després del crim, aquest dilluns al matí, s'ha obert un fort dispositiu de la Unitat d'Intervenció Policial i de la Brigada Central d'Estupefaents de la policia espanyola per detenir els presumptes autors dels fets, que són sis nois dels quals no ha transcendit la seva identitat. Ha estat una intervenció molt complicada, ja que els veïns de la zona els han llençat pedres i els han atacat amb molta violència, deixant set agents ferits.