Els Mossos d’Esquadra busquen un home que n’ha matat un altre aquesta tarda a l’avinguda de la Sardana de les Borges Blanques. Al voltant de dos quarts de sis de la tarda una baralla entre dues persones ha acabat amb un ferit molt greu, que havia estat atacat amb un matxet. L’enfrontament s’ha iniciat davant d’un bar d’aquesta avinguda de la capital de les Garrigues.

L'autor de l'agressió s'ha escapat

Tot i que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha pogut traslladar amb vida a l’hospital Arnau de Vilanova, ha acabat morint. L'home, de 34 anys, presentava més d'una ferida, una de les greus, tal com han pogut comprovar els Mossos quan han arribat al lloc, era a la zona del cap. També tenia ferides a la panxa.

Els Mossos d’Esquadra, amb agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió policial de Ponent, han obert una investigació per aclarir els fets, què ha motivat la baralla i localitzar l’autor dels fets, que s’ha escapat del lloc amb una altra persona. Els Mossos han pogut recuperar l'arma del crim a la zona. L'home mort era de nacionalitat eslovaca i l'autor de l'agressió, de nacionalitat espanyola i ètnia gitana. A hores d'ara encara no ha pogut ser detingut.

Els veïns de la zona han explicat a ElCaso.cat que fa mesos que la inseguretat s'ha apoderat d'aquest municipi per diverses ocupacions i enfrontaments, robatoris de cotxes i cases a plena llum del dia.

Segon crim del cap de setmana

Aquest cap de setmana, de moment, ja ha sumat dues persones mortes a Catalunya. Al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs un home d'uns 45 anys de nacionalitat italiana va ser mort la matinada de divendres a dissabte. L'home va ser trobat, ja sense vida, en un pis del carrer de Llevant d'aquest barri a tocar de Barcelona.

La policia catalana encara no ha aclarit què va passar, però ha detingut dues persones. La parella de l'home mort, també de nacionalitat italiana, i un altre home, de nacionalitat colombiana. Tot i això, encara no han aclarit quin paper van tenir, si el van tenir, en la mort de l'home.