Un noi de 20 anys ha quedat greument ferit després de ser brutalment atacat per un grup de joves a l'interior d'un pub de Madrid. Li han intentat apuntar les mans i hi ha una investigació oberta, en mans de la Policia Nacional, per identificar els presumptes autors dels fets: tot apunta que es tracta d'una revenja entre bandes juvenils

Els fets han passat aquest cap de setmana al local Magic Drink, situat al carrer Marqués de Vaina número 81 del districte madrileny de Tetuan. La víctima és un jove de 20 anys d'origen dominicà que estava a l'interior del local prenent una copa amb una noia, quan, de cop i volta, ha estat brutalment atacat per un grup de nois que portaven armes blanques de grans dimensions. 

La víctima té els braços semiamputats i el seu pronòstic és greu

Emergències 112 va rebre l'alerta a les 2:00 i els agents de la Policia Nacional i els sanitaris del Samur-Portecció Civil es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar la gravetat de la situació: la víctima tenia els braços semiamputats i tenia talls molt profunds a les cames; motiu pel qual va ingressar a l'hospital amb un pronòstic greu.

La noia que acompanyava la víctima també va quedar ferida per l'atac

Segons els testimonis de la zona, els agressors van entrar a l'establiment i, després del brutal atac, van fugir. La noia que acompanyava la víctima també va resultar ferida lleu per un tall al braç, però, afortunadament, no es tem per la seva vida.

Emergencias Madrid
La Policia Nacional investiga el brutal atac a un noi de 20 anys a Madrid: té els braços semiamputats i busquen els agressors / Emergències Madrid

Investigació en mans de la Policia Nacional: possible revenja entre bandes llatines

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes del brutal atac: tot apunta que es tracta d'una revenja entre bandes llatines, ja que la manera com ha estat atacada la víctima, és molt característica d'aquests grups. Així i tot, totes les hipòtesis estan sobre la taula. De moment, tot s'està centrant a esbrinar la identitat dels presumptes agressors, localitzar-los i detenir-lo.

"Agressió amb arma blanca en un local de copes de Tetuán"

"Agressió amb arma blanca en un local de copes de Tetuán. El Samur Protecció-Civil estabilitza un jove de 20 anys que ha patit diverses ferides, la més greu de totes als braços, provocant-li la semiamputació. Traslladat greu a l'hospital La Paz", explica Emergències de Madrid en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.