Novetats del tiroteig mortal de Tortosa (Baix Ebre): el menor detingut com a presumpte autor dels fets ha ingressat en un centre de menors, ja que, segons la investigació policial, hi ha clars indicis que és el noi que va matar a trets la dona del bingo que van atracar. També l'acusen d'intentar assassinar l'home que ha quedat ferit de bala durant l'atracament. 

Es tracta d'un noi de nacionalitat marroquina, del qual no ha transcendit la identitat ni l'edat. Està acusat de diversos delictes: assassinat, assassinat en grau de temptativa, tinença il·lícita d'armes i robatori amb violència amb instrument perillós en grau de temptativa. Tenint en compte la gravetat dels fets, Fiscalia de Menors ha demanat el seu internament i la petició ha estat acceptada pel jutge.

La víctima era una treballadora del bingo de Tortosa

Els fets van passar el dilluns de matinada al bingo de Vali Park de Tortosa. Un grup de cinc joves va entrar al local i van protagonitzar un robatori amb una violència extrema. Tal com va avançar ElCaso.cat, una treballadora va activar l'alarma. Durant la fugida, un dels assaltants li va disparar una bala al cap que la va matar. El presumpte assassí seria el menor d'edat que ha ingressat al centre. 

Les càmeres de seguretat, clau per detenir els assassins

El crim va quedar gravat per les càmeres de seguretat i aquestes imatges van ser clau per identificar i detenir els atracadors, que eren coneguts per la Policia Nacional i tenien antecedents per altres assalts a bingos de Navarra. El menor no tenia cap motiu per assassinar la treballadora del local i els Mossos estan intentant esbrinar si anaven sota els efectes de les drogues, un fet que podria explicar la violència extrema que van emprar en el robatori.

El testimoni de l'home ferit al tiroteig serà clau

La treballadora del casino no ha estat l'única víctima. Hi ha un home ingressat a l'hospital Verge de la Cinta de la capital del Baix Ebre per una ferida per arma blanca, ja que el presumpte assassí li va disparar per l'esquena. Afortunadament, el seu pronòstic és favorable i s'està recuperant. El seu testimoni serà clau per poder saber més detalladament què va passar al bingo de Tortosa la matinada del dilluns.