Novetats de la desaparició de Madeleine McCann: surt a la llum la llarga llista d'antecedents del sospitós del crim, el pederasta Christian Brueckner. Es tracta de cinc abusos sexuals que va cometre a Praia da Luz (Portugal), molt a prop d'on va ser vista per última vegada la nena de 3 anys que, en l'actualitat, en tindria 18. Encara no han trobat el seu cos, però les possibilitats que estigui viva són pràcticament impossibles.

Christian Brueckner, de nacionalitat alemanya, està ingressat a la presó des de fa anys per una agressió sexual, pederàstia i tràfic de drogues. Tal com explica Fiscalia del país germànic, aquest home està imputat per tres agressions sexuals i dos abusos sexuals infantils entre el 2000 i el 2017, que coincideix en els anys que viatjava del seu país d'origen a Portugal.

Desaparició i assassinat de Madeleine McCann a Praia da Luz

Tres anys després de la desaparició de la Madeleine, en una zona molt propera on se li va perdre el rastre, el pederasta va obligar a una nena de 10 anys a tenir sexe amb ell contra la seva voluntat. Una dècada després, també va violar una nena a prop de Praia da Luz, motiu pel qual va ser detingut, tot i que en aquell moment no se'l relacionava amb el cas de la Madeleine McCann.

Christian Brueckner també va ser detingut per violar dues dones, una nena de 14 anys i una anciana d'uns 75 anys. De fet, uns amics del pedòfil, a Praia da Luz, van descobrir uns vídeos de les agressions sexuals i van alertar. L'home va entrar pel balcó a l'habitació d'una de les víctimes i la va agredir mentre l'amenaçava amb un ganivet.

La hipòtesi de Fiscalia d'Alemanya sobre el crim de Christian Brueckner

Segons la hipòtesi de Fiscalia d'Alemanya, Christian Brueckner va segrestar la petita Madeleine entrant per la finestra, la va violar, la va assassinar i va amagar el seu cadàver. Tot i que encara no està imputat per aquest macabre crim, es preveu que es faci ben aviat, abans que acabi l'any. L'home continua defensant la seva innocència, però hi ha testimonis que desmunten la seva coartada, plena de mentides, contradiccions i dades que no quadren.