La Lola era una nena de 12 anys que ha estat brutalment assassinada a París aquest cap de setmana. Han trobat el seu cadàver en una maleta amb uns números marcats al cos. L'han matat per traficar els seus òrgans i les càmeres de seguretat han gravat la presumpta autora dels fets segons abans del crim: es tracta d'una jove de 24 anys que ha estat detinguda.

El macabre assassinat va passar el divendres en una zona residencial de la capital francesa i a plena llum del dia. La víctima es deia Lola Daviet i només tenia 12 anys quan ha estat violada i assassinada quan estava tornant a casa després de l'institut. Una jove de 24 anys la va seguir fins a casa i, quan estava a punt d'entrar a l'edifici, li va dir que l'acompanyés.

A les imatges de les càmeres de seguretat es pot veure com la presumpta assassina s'apropa a la víctima, que se la veu clarament espantada i, de cop i volta, desapareixen del pla. Els pares de la Lola, en veure que anaven passant les hores i que no tornava, es van començar a preocupar i van decidir denunciar els fets.

Cadàver amagat en una maleta: assassinada per traficar els seus òrgans

Al cap d'unes hores, la pitjor de les hipòtesis es va complir: van trobar el cadàver de la nena en una maleta a pocs metres de l'edifici. El seu cos presentava signes evidents d'haver patit una mort violenta: tenia les extremitats lligades, diverses punyalades al coll, estava gairebé decapitada i tenia dos números marcats al pit. La hipòtesi principal de la policia francesa és que l'han assassinat per traficar els seus òrgans.

Fiscalia de França acusa la jove de violació, assassinat i tortures

L'endemà van detenir quatre persones per la seva presumpta implicació en el crim, però només una ha ingressat a presó de manera provisional com a presumpta autora dels fets. Es tracta de la Dahbia B., la noia de 24 anys que apareix a les càmeres de seguretat i que està acusada de ser l'autora material del crim. Fiscalia de França l'acusa d'assassinat, violació i tortures a la Lola. La feina dels investigadors és saber si la trama de tràfic d'òrgans és real o si es tracta d'un deliri de l'assassina, ja que és una dona amb molts problemes mentals.