València està de dol per la tràgica mort de la Karla, una jove que ha estat assassinada pel Jorge, la seva parella. L'home va aprofitar un viatge en parella a Llatinoamèrica per matar-la. Va ser la seva exparella qui va donar la veu d'alarma a la Policia Nacional. L'home s'havia escapat i estava amagat al Regne Unit, però l'han aconseguit detenir, ha confessat el crim i ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança. 

Karla Xiomara Zelaya Godoy, de 36 anys, d'origen hondureny i de nacionalitat espanyola, va conèixer Jorge Alfredo Minaya Garay, de 42 anys, natural del Perú i també de nacionalitat espanyola, al Regne Unit. Tots dos havien emigrat a Anglaterra per treballar i va ser allà quan es van conèixer i van començar a sortir junts. 

Sense rastre de la Karla, va marxar de viatge al Perú, però no va tornar

Van anar a passar unes setmanes de vacances al Perú i, de cop i volta, se'ls va perdre completament el rastre. L'exparella d'ella va alertar a la policia, ja que li semblava molt estrany que no donés senyals de vida ni que no respongués els missatges de la filla que tenien en comú, una nena de 8 anys. Gràcies a la col·laboració amb la Interpol, van poder saber que la Karla no havia marxat del Perú, però el Jorge sí i que estava amagat a la seva ciutat de residència, a Londres.

L'home confessa l'assassinat masclista de la valenciana

L'home de 42 anys va acabar confessant el crim i va explicar detalladament on estava amagat el cos. Va explicar que la Karla l'havia intentat atacar i que la va agredir en defensa pròpia, uns fets que no ha pogut demostrar i no ha convençut als investigadors, que treballen amb la hipòtesi principal que es tracta d'un assassinat masclista. Ara estan intentant esbrinar si va actuar sol o si hi ha terceres persones implicades.