La Ryme és una dona que està ingressada en un hospital de Madrid amb un pronòstic molt greu per culpa d'un home que l'ha intentat assassinar cremant-la amb benzina. Tot i que ha aconseguit sobreviure al brutal atac, la seva situació de salut és molt crítica. El motiu d'aquest feminicidi en grau de temptativa ha estat que ha rebutjat la proposta de matrimoni del presumpte autor dels fets.

Tal com explica l'activista Násara Lahdih a les seves xarxes socials, la víctima es diu Ryme, és professora i és natural d'Algèria. Mentre estava al seu poble natal, un home li va demanar matrimoni i ella va declinar la proposta. Per aquest mateix motiu, l'home la va intentar assassinar cremant-la viva amb benzina. Afortunadament, ha aconseguit sobreviure, però el seu pronòstic és molt greu.

La Ryme està lluitant entre la vida i la mort en un hospital de Madrid

L'han traslladat a un hospital de Madrid amb gran part del cos cremat. "Actualment, està lluitant entre la vida i la mort", explica Lahdih en un fil de Twitter, que ha corregut com la pólvora a internet. Els metges del centre sanitari han dit als seus familiars que no saben si la dona podrà sobreviure a les cremades o no, però que, en qualsevol cas, hauran de pagar les despeses mèdiques.

Les despeses mèdiques són de 100.000 euros

Les despeses mèdiques del seu ingrés són de ni més ni menys que 100.000 euros, una quantitat que els seus pares no poden pagar, assegura l'activista, que ha demanat col·laboració per trobar alguna solució. "Necessitem que algun polític o polítics puguin implicar-se o ajudar-nos perquè la família de la Ryme o ella en cas de sobreviure, no hagin de passar per aquest tràngol tan dur; no només enfrontar-se a aquest tràgic succés sinó endeutar-se amb 100.000 €", conclou Násara Lahdih.