El jugador de rugbi Levi Davis va desaparèixer a Barcelona el passat 29 d’octubre. El jove de 24 anys va ser vist per última vegada en un pub irlandès de la Rambla i des d’aleshores ningú sap on és. Havia vingut a passar el dia a la capital catalana procedent d’Eivissa, però mai va tornar a l’illa. Els Mossos d’Esquadra han trobat el seu passaport, encara que no ha transcendit on estava. L’última novetat és la ubicació del seu telèfon mòbil, que va donar l’últim senyal a l’estació de Sants l’endemà de la desaparició.

El telèfon mòbil el situa a l’Estació de Sants, però les càmeres no el van gravar

El telèfon mòbil de Levi Davis va deixar d’emetre senyal a l’estació de Sants l’endemà de la seva desaparició, segons ha avançat el diari ABC. S’han comprovat les imatges de les càmeres de seguretat de la instal·lació, però en cap d’elles hi apareix el jugador de rugbi. Els investigadors estudien la hipòtesi que algú l'hi pogués haver robat, ja que malgrat la geolocalització de l’aparell, no s’ha pogut comprovar que Davis estigués el 30 d’octubre a l’estació. Tampoc es pot descartar que algú trobés el telèfon mòbil.

Els Mossos d’Esquadra troben el passaport de Levi Davis

Una altra novetat en el cas és que els Mossos d’Esquadra han trobat el passaport del Levi Davis. La policia catalana, però, no ha fet públic com i on van trobar el document. En els últims dies dues persones han informat que havien vist el jugador de rugbi pel Mercat de la Boqueria o per la zona d’Arc de Triomf, però no s’ha pogut comprovar que aquestes afirmacions fossin certes. L’única informació segura és que la nit de la desaparició va pujar caminant per la Rambla en direcció a la plaça Catalunya, com va quedar enregistrat a les càmeres de seguretat del pub irlandès on va estar prenent unes copes.

Levi Davis es trobava a Barcelona fent una visita de poques hores. El jugador de rugbi, també famós per participar en la versió anglesa de ‘Factor X’, estava passant uns dies de vacances a Eivissa, on s’allotjava a casa d’un amic. Tenia moltes ganes de conèixer la capital catalana i va decidir agafar un ferri amb només una petita motxilla i 40 euros en efectiu per poder passar el dia i tornar a agafar un ferri hores després. Des de la seva desaparició, no s’ha registrat cap moviment als seus comptes bancaris. La seva mare s’ha desplaçat a Barcelona per ajudar en la investigació. Segons ha explicat, el seu fill estava travessant un moment complicat personalment i havia caigut en una depressió.