La història es repeteix. El jugador de rugbi britànic Levi Davis, de 24 anys, ha desaparegut a Barcelona. La seva família i amics fa una setmana que no tenen notícies seves, des que va sortir una nit de festa per una zona turística de la capital catalana. La desaparició es produeix poques setmanes després que un altre jugador de rugbi, l’australià Liam Hampson, aparegués mort a la Sala Apolo després de caure per un forat de deu metres.

Levi Davis va ser vist per última vegada durant la matinada del dissabte de la setmana passada prenent unes copes amb uns amics al ‘The Old Irish Pub’, un local ubicat a la Rambla, segons explica The Sun. Des d’aleshores ningú ha sabut res d’ell. La família està desesperada per saber si està bé i demana que qualsevol persona que en sàpiga alguna cosa contacti amb ells. Ja s’han posat en contacte amb les autoritats espanyoles per denunciar-ne la desaparició i s’ha obert una investigació per tal de trobar-lo.

Levi Davis és el primer jugador professional de rugbi que es declara bisexual

En un món com l’esportiu en què l’homosexualitat està mal vista, Levi Davis va ser el primer jugador professional de rugbi que va sortir de l’armari públicament. El noi va reconèixer en una entrevista l’any 2020 que havia enviat un missatge per WhatsApp als seus companys d’equip explicant-los que era bisexual. “Vull ser obert i honest amb vosaltres nois, com amics i companys d’equip. Soc bisexual. Ho sé des que tenia 18 anys”, deia el missatge que els va enviar.

A més de la seva carrera com a jugador de rugbi, Levi Davis també era famós per haver aparegut en diferents programes a la televisió britànica. L’any 2019 va ser un dels concursants a ‘X Factor: Celebrity’, un concurs on els famosos es converteixen en ballarins. El 2020 també va aparèixer a ‘Celebs Go Virtual Dating’, l’edició especial durant la pandèmia d’un programa de cites.

El jugador de rugbi australià Liam Hampson apareix mort a la Sala Apolo de Barcelona

La desaparició de Levi Davis a Barcelona es produeix només unes setmanes després de la d’un altre jugador de rugbi, l’australià Liam Hampson. L’home va estar desaparegut durant 30 hores fins que el seu cadàver va ser trobat a la Sala Apolo. El jugador havia sortit de festa amb uns amics en aquest local de la capital catalana quan va sortir a una terrassa per pixar i no va poder tornar a entrar perquè les portes havien quedat tancades.

Segons es va poder comprovar a les càmeres de seguretat del local, Hampson va veure un mur de metre cinquanta i el va saltar, caient a un forat de deu metres per on passen els conductes. Els treballadors de la Sala Apolo van trobar el cadàver al fons d’aquest espai al dia següent, quan el seu telèfon mòbil va començar a sonar perquè els seus amics l’estaven trucant. La seva mort va generar una gran commoció a Austràlia.