Una jove de 21 anys ha aparegut morta en un pis de la localitat de Campdevànol (Ripollès) la tarda d'aquest dimecres, 21 de setembre. L'Ajuntament de Campdevànol ha confirmat la macabra troballa després que els Mossos d'Esquadra rebessin un avís a quarts de tres de la tarda, segons informa l'ACN. Per ara, els agents de la policia catalana han obert una investigació i, tot i que no ha transcendit més informació sobre aquesta, no descarten que hagi estat una mort violenta

La víctima mortal és una veïna de Campdevànol i presenta ferides compatibles amb una mort violenta

El cos de la noia ha estat localitzat en un habitatge situat al carrer Puntarró. Fins allà s'han desplaçat un operatiu policial i un d'emergències, així com la comitiva judicial. La víctima, de nacionalitat espanyola, era una veïna del municipi i, segons confirmen fonts policials a El Caso, presentava ferides compatibles amb una mort violenta. Per ara, la investigació es troba oberta i en curs. 

La redacció d'El Caso està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.