Els Mossos d'Esquadra han trobat el cadàver d'una dona en avançat estat de descomposició a la platja de Deltebre (Baix Ebre). Sospiten que es tracta d'una dona que va desaparèixer el mes passat. De fet, fa unes setmanes, van trobar el cos del seu marit, que també havia desaparegut en estranyes circumstàncies mentre sortia a navegar.

Tot va començar quan un matrimoni d'origen alemany van sortir a navegar pel Delta de l'Ebre i se'ls va perdre completament el rastre. La seva filla, que en el moment dels fets estava a l'Índia, va posar-se en contacte amb la policia espanyola, ja que estava molt preocupada perquè feia més d'una setmana que no sabia res dels seus pares.

Una jove truca preocupada perquè els seus pares han desaparegut a Benicarló

Segons explica aquesta jove, els seus pares havien marxat de vacances a Benicarló (Castelló) i feia, com a mínim, una setmana que s'intentava posar en contacte amb ells sense èxit. Al cap pocs dies, van trobar el cadàver del seu pare a l'alta mar, on hi ha la plataforma marítima Casablanca, a gairebé 50 quilòmetres d'on va ser vist per última vegada.

Els Mossos troben un cadàver a la platja del Fangar

La Guàrdia Civil va trobar unes claus d'un cotxe al cadàver de la víctima i van descobrir que era del seu cotxe amb el remolc de l'embarcació en un càmping de Riumar, al terme municipal de Deltebre. Aquest cap de setmana, les poques esperances que quedaven de trobar viva la dona, van desaparèixer completament: la unitat marítima dels Mossos d'Esquadra ha trobat el cos d'una dona a la platja del Fangar, molt a prop d'on va ser vista per última vegada.

La hipòtesi principal és que es tracta de la dona desapareguda, ja que la descripció física del cadàver correspon amb el de la dona. No obstant això, caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que permetran identificar-la i saber les causes de la mort.