La Policia Nacional busca un home acusat d'intentar matar la seva sogra atropellant-la a València. El vídeo del moment de l'atropellament s'ha viralitzat a les xarxes socials i es pot veure com l'envesteix amb el cotxe i després fuig a tota velocitat. Tot ha començat perquè el gendre de la víctima volia que ella mentís per poder cobrar l'assegurança del vehicle, uns fets als quals es va negar.

El brutal atropellament ha passat aquest dilluns a plena llum del dia a València, concretament entre el carrer José María Haro i el Camí del Cabanyal. Emergències 112 ha rebut l'alerta a les 17:40 i els agents de la Policia Nacional i els sanitaris dels Serveis d'Assistència Mèdica d'Urgències (SAMU) s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

La Policia Nacional busca el gendre de la víctima per l'atropellament

Han pogut comprovar que hi havia una dona de 40 anys que acabava de ser atropellada i, per aquest mateix motiu, la van traslladar a l'hospital amb un pronòstic greu. Afortunadament, el seu estat de salut ha millorat i ha explicat detalladament què ha passat amb el seu gendre, que La Policia Nacional l'està buscant com a presumpte autor dels fets, ja que, després d'intentar-la matar, ha marxat a tota velocitat.

"El meu gendre volia que el meu fill es fes càrrec de l'accident que ell havia tingut al matí, que posés la seva documentació. Jo em vaig negar i va ser llavors quan va venir la seva família i ens van pegar a cops de pal i a cops de puny", explica la Josefa a Telecinco.

 

"Ell volia cobrar els diners de l'assegurança, però quan li vam dir que no van venir a pegar-nos"

La dona de 40 anys ha explicat que es va posar al mig del cotxe per intentar-los separar i que la baralla no anés a més i que, tal com es pot veure a les imatges, el seu gendre la va atropellar. "Ell volia cobrar els diners de l'assegurança, però quan li vam dir que no, va venir tota la seva família a pegar-nos. Ens han amenaçat de totes les maneres possibles", conclou la Josefa, que encara no dona crèdit a la tràgica situació.