Demanen col·laboració ciutadana per trobar un lladre violent a Empuriabrava (Alt Empordà). Ha marxat sense pagar d'una benzinera i, durant la fugida, ha atropellat un treballador, que ha quedat ferit i s'ha fracturat la cama. Els Mossos han obert una investigació i estan buscant testimonis que estiguessin al lloc dels fets per poder identificar el lladre.

Segons avança El Punt Avui, els fets van passar el dimecres, 14 de setembre, cap a les 20:00 a la benzinera E.S. MEX d'Empuriabrava, al terme municipal de Castelló d'Empúries. Tot va començar quan el conductor d'una furgoneta es va apropar a la gasolinera. Quan va acabar de repostar, el treballador va veure que estava fent el gest de marxar sense pagar.

El lladre de la benzina va envestir el treballador i va marxar sense pagar

Va ser llavors quan, per evitar el robatori, es va posar davant del vehicle: pensava que, d'aquesta manera, al lladre no li quedaria altra opció que aturar-se. No obstant això, l'home va reaccionar amb molta violència i, en comptes de baixar de la furgoneta, va accelerar i el va envestir, provocant-li una fractura a la cama.

Encara no han aconseguit identificar l'autor dels fets: col·laboració ciutadana

Els responsables de la benzinera van trucar a Emergències 112 i els agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins a la benzinera. No obstant això, de moment, encara no han aconseguit identificar l'autor del robatori. Per aconseguir saber qui és, estan revisant les càmeres de seguretat de la gasolinera per trobar la matrícula de la furgoneta.

També estan buscant persones que estaven al lloc dels fets o que puguin aportar alguna pista. El presumpte autor dels fets es podria enfrontar a dos delictes: un robatori amb violència i un altre de lesions. Si tens alguna pista sobre qui podria estar darrere aquest atropellament, et pots posar en contacte amb els Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació.