Nou accident de trànsit mortal a Catalunya: un conductor drogat ha matat una dona de 68 anys a Nou Barris. La víctima estava passejant pel carrer quan ha estat envestida per una furgoneta. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut el presumpte autor dels fets i l'està investigant per homicidi imprudent, ja que conduïa sota els efectes de les drogues.

Els fets han passat aquest dilluns, 12 de setembre, al passeig d'Urrutia número 68 del barri de Can Peguera, del districte de Nou Barris. Emergències 112 va rebre l'alerta a les 19:20: els avisaven d'un accident de trànsit molt greu amb el conductor d'una furgoneta implicat.

La víctima era una dona de 68 anys que va morir atropellada a Barcelona

Quan els sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets, van intentar salvar la víctima, que era una dona de 68 anys. Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida i va morir atropellada.

Agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona / ACN
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home per matar una dona de 68 anys en un accident de trànsit: l'ha atropellat mentre conduïa la seva furgoneta drogat / ACN

La Guàrdia Urbana de Barcelona es fa càrrec de la investigació

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir el conductor de la furgoneta i li van fer el test de les drogues, que va donar positiu. Segons la investigació policial, va atropellar la víctima perquè anava drogat. Per aquest mateix motiu, ha quedat detingut per un homicidi imprudent i està a l'espera de passar a disposició judicial per decidir si el deixen en llibertat amb càrrecs o si ingressa a la presó de manera provisional amb fiança o sense. 

Moren 19 persones en accidents de trànsit a Barcelona aquest 2022

Aquest 2022, han mort 19 persones en accidents de trànsit a Barcelona. Del total de víctimes, 15 eren motoristes, que son el col·lectiu més vulnerable a la carretera. Des de l'ajuntament de Barcelona han lamentat els fets i han demanat prudència a tots els conductors.