Un home de 50 anys que ha violat una nena de 14 anys a Barcelona no entrarà a la presó. El pederasta va contactar amb la menor per Milanuncios, on la víctima va publicar un anunci on posava en venda la seva virginitat per 1.000 euros. L'home ha reconegut els fets i ha estat condemnat a dos anys de presó, però no hi arribarà a entrar després d'arribar a un acord amb la família de l'adolescent, que actualment té 17 anys.

Els fets van passar el setembre del 2019. L'home de 50 anys va quedar amb la menor després de veure l'anunci de Milanuncios on posava en venda la seva virginitat. Van quedar al cap de pocs dies a l'estació de Sants de Barcelona i ella li va dir que tenia 16 anys, però era mentida. Va ser llavors quan el pedòfil li va proposar d'anar a un hotel per tenir relacions sexuals.

Li va donar 200 euros a la nena de 14 anys després d'abusar sexualment d'ella

Quan van arribar a l'hotel, la va fer despullar i es va posar a sobre seu per abusar sexualment d'ella. Cal recordar que, tot i que les relacions van ser "consentides" la nena tenia 14 anys i l'edat legal del consentiment és 16 anys. Després dels fets, li va donar 200 euros i li va dir que es vestís i que marxés de l'hotel. Dos mesos més tard, van tornar a quedar i li va donar altres 200 euros.

Fiscalia demanava 17 anys de presó pel pederasta

La víctima pateix estrès posttraumàtic i ha quedat molt afectada psicològicament, ja que la situació que va viure fa tres anys li ha generat un trauma que, en l'actualitat, encara no ha superat: té malestar, sentiment de culpa i problemes per dormir i amb el menjar. Fiscalia, en un primer moment, demanava una pena de 17 anys de presó per un delicte d'agressió sexual, un altre d'abús sexual i un tercer de corrupció de menors.

Reconeix els fets i indemnitza la víctima amb 6.000 euros

No obstant això, finalment, només ha estat condemnat per corrupció de menors després d'arribar a un acord amb la família de la víctima i reconèixer els fets. Així doncs, tot i que ha reconegut l'abús sexual a la menor, només ha estat condemnat a dos anys de presó i a pagar una indemnització de 6.000 euros a la víctima. Com que la pena és igual a dos anys i és la primera vegada que delinqueix, queda suspesa la seva entrada en un centre penitenciari.