La Policia Nacional ha neutralitzat un pederasta de 45 anys que, presumptament, estava abusant d'una adolescent de 17 anys al mig del carrer a Elda (Alacant). Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, els agents el redueixen a trets després que el sospitós els intentés atacar amb una destral.

Els fets van passar el dilluns a les 21:00 a Elda, una localitat a prop d'Alacant. Tot va començar quan el presumpte pederasta, un home de 45 anys i de nacionalitat cubana, es va apropar a una menor de 17 anys que estava passejant amb la seva àvia i va començar a abusar sexualment d'ella al mig del carrer.

 

Segons el seu propi testimoni i el de diverses persones que estaven al lloc dels fets, li va fer tocaments als pits i als glutis. Quan li van recriminar l'abús sexual, va respondre amb molta agressivitat i va començar a amenaçar a tothom amb una arma blanca i es va amagar en un basar oriental. Immediatament, van alertar a Emergències i els efectius de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Va intentar atacar els agents amb una destral

Els agents el van intentar calmar, però l'home seguia amb una actitud molt agressiva i els va intentar atacar amb la destral de grans dimensions des de l'interior de la botiga. Per aquest mateix motiu, es van veure obligats a neutralitzar-lo: en un primer moment, van disparar un tret a terra per veure si es calmava, però no va servir de res. Així doncs, van passar al pla B i li van disparar a una zona no vital per reduir-lo, concretament, al peu.

El presumpte pederasta té antecedents i està ingressat a l'hospital

Tot i la ferida del peu, el presumpte autor dels fets estava completament fora de control i va tenir una actitud molt agressiva fins que van venir els sanitaris dels Serveis d'Assistència Mèdica d'Urgències (SAMU). Es va negar a rebre assistència mèdica i el van traslladar a l'hospital, on continua ingressat sota custòdia policial a l'espera de passar a disposició judicial. El presumpte pederasta és un home amb antecedents i conegut per la policia, que està investigant aquest succés.