El famós actor Alec Baldwin, que va matar accidentalment la directora de fotografia, Halyna Hutchins, no anirà a judici. Ha arribat a un acord amb els familiars de la víctima, que han retirat la denúncia i que han donat llum verda per continuar amb el rodatge de la pel·lícula Rust, que va començar l'any 2021 i que es va haver de paralitzar després del tràgic accident.

Matthew Hutchins, el viudo de la càmera morta d'un tret, ha explicat amb tota mena de detalls aquest acord. "No tinc gens d'interès a entrar en recriminacions o atribuir culpes. Tots pensem que l'accident de l'Haylna va ser un accident terrible", s'explica al comunicat, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Retiren la demanda contra l'actor Alec Baldwin

Així doncs, Hutchins, que havia denunciat a Alec Baldwin i Rust Movie Productions LLC per homicidi imprudent, ha retirat la demanda. El viudo també ha aprofitat l'ocasió per dir que ell serà el director executiu de la pel·lícula Rust i que el rodatge es reprendrà el gener del 2023. L'home està agraït als productors i al món del cinema que li han donat suport durant uns moments tan durs.

Les paraules de Joel Souza, el director general de Rust

Joel Souza, el director general de la pel·lícula, que va quedar ferit de bala, també tornarà en el rodatge d'aquesta pel·lícula. "Em complau saber que seguirem amb allò que l'Halyna i jo vam començar. Tots els meus esforços en aquesta producció es dedicaran a donar homenatge a la càmera i a fer que, allà on sigui, se senti orgullosa", explica Souza.

Alec Baldwin / EP
Alec Baldwin / Europa Press

La mort de la directora de fotografia Halyna Hutchins

La tràgica mort d'Halyna Hutchins va passar el 21 d'octubre del 2021 durant el rodatge de Rust a Santa Fe, Mèxic. Alec Baldwin estava assajant una escena on havia d'apuntar amb la pistola a la càmera. El famós actor estava convençut que era una arma falsa, tal com li havien assegurat els supervisors. No obstant això, era una pistola 100% real i va deixar greument ferida la directora de fotografia, que va morir mentre estava de camí a l'hospital.