Javalí Viejo (Múrcia) està de dol per la mort d'un home de 62 anys que ha estat víctima de les inundacions. Estava dormint al sofà de casa seva quan, de cop i volta, ha entrat una tromba d'aigua i ha arrasat amb tot. Han trobat el seu cos a més de 300 metres del seu domicili i, per tant, l'aigua ha entrat amb molta força.

Els fets han passat aquest dilluns, 26 de setembre, a Javalí Viejo, una pedania de la ciutat de Múrcia on viuen, aproximadament, 2.300 persones. Aquesta localitat ha estat una de les més afectades per les fortes pluges i inundacions dels darrers dies a la Regió de Múrcia, que han causat moltes destrosses.

Inundacions per la tempesta de Múrcia

Aquesta nit, els bombers han tingut una jornada molt complicada i han hagut de fer molts rescats d'una gran quantitat de veïns que s'han quedat atrapats per culpa de la forta tempesta. Les xarxes socials s'han emplenat de vídeos de persones que viuen per la zona i que han compartit imatges de la magnitud de la tragèdia: els carrers completament inundats, cases plenes d'aigua i el mobiliari urbà i els cotxes destrossats.

Inundacions a Múrcia / Twitter xntoniocm

 

Un home mort a Javalí Viejo (Múrcia) per les inundacions

Aquesta forta tempesta ha afectat gran part de la Regió de Múrcia, però la part més afectada ha estat Javalí Viejo. La situació ha estat de tal magnitud que l'ajuntament ha demanat que aquesta pedania es declari com a zona catastròfica per les conseqüències de les inundacions

La matinada d'aquest dilluns, a les 2:11, els bombers han trobat el cadàver d'un home de 62 anys. Estava dormint al sofà de casa seva quan, de cop i volta, ha estat arrossegat per una gran tromba d'aigua. Han trobat el seu cos a més de 300 metres del domicili i els bombers han fet una piulada explicant-ho.

Emergències atén 440 incidències per la tempesta a Múrcia

Segons explica l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la Regió de Múrcia es trobava en el nivell taronja per la tempesta i s'han arribat a acumular fins a 30 litres d'aigua en una hora. Emergències 112 ha atés més de 440 incidències relacionades amb la pluja a la Regió de Múrcia.