La Policia Nacional investiga tres assassinats per violència de gènere en menys de 72 hores a Màlaga, Benidorm (Alacant) i Palència. Només un dels feminicides ha quedat detingut, ja que els altres dos estan morts, ja que s'han suïcidat llençant-se a les vies del tren i provocant un accident de trànsit.

El primer cas és el de la Déborah, una dona de 39 anys que va desaparèixer fa sis mesos a Màlaga. Després d'una investigació molt complicada, el divendres de la setmana passada, van detenir la seva exparella com a presumpte autor dels fets, ja que va confessar el crim i va explicar als agents on l'havia enterrat.

Un home de 40 anys detingut per l'assassinat d'una dona desapareguda a Màlaga

El seu cadàver estava en un polígon industrial als afores de Màlaga: havia fet un forat i ho havia cobert tot amb ciment. L'home, de 40 anys ha quedat detingut per un delicte d'assassinat amb l'agreujant de violència de gènere i està a l'espera de passar a disposició judicial, on molt probablement es dictaminarà la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança.

Mata la seva parella i se suïcida llençant-se a les vies del tren a Palència

D'altra banda, la Policia Nacional està investigant un altre crim masclista a Palència. La víctima era una jove de 32 anys que, presumptament, ha mort en mans de la seva parella, un home de 36. El seu cadàver ha estat trobat en una casa de l'avinguda dels Reis Catòlics i els policies han pogut comprovar que hi havia el DNI d'un home que s'acabava de suïcidar llençant-se a les vies del tren. Així doncs, treballen amb la hipòtesi que 

La hipòtesi principal és que ha matat la seva parella i, posteriorment, s'ha suïcidat llençant-se a les vies del tren. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber més detalls sobre la causa de la mort.

Mata a punyalades la seva parella i mor en un accident de trànsit a Benidorm

El tercer assassinat masclista ha estat a Benidorm. La víctima tenia 68 anys i ha mort en mans de la seva parella, un home de 73 anys. Tots dos eren naturals de Zarautz (Guipúscoa), però feia més de cinc anys que vivien a Benidorm. Aquest diumenge, presumptament, l'home l'ha matat a punyalades i, posteriorment, s'ha suïcidat provocant un accident de trànsit xocant el seu vehicle contra un camió grua. 

Número d'atenció a les víctimes de violència de gènere

Com la majoria de víctimes de violència masclista, no existien denúncies prèvies contra el presumpte assassí. Aquest cas es tracta del tercer assassinat masclista en menys de 72 hores a Espanya. Qualsevol dona que pateixi aquest tipus de maltractament, pot demanar assessorament jurídic gratuït trucant al 016, que és el número d'atenció a les víctimes: té assistència les 24 hores del dia i no deixa rastre a la factura.